Rohkema info nägemiseks:

CORDEIRO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke raamatupidamisteenuseid, mis on kohandatud väikeettevõtete ja mittetulundusühingute (mtü) unikaalsetele vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

CORDEIRO OÜ usub, et iga eduka ettevõtte selgroog on tugev ja läbipaistev finantsstruktuur. Alates meie asutamisest oleme pühendunud põhjalike auditi- ja raamatupidamisteenuste pakkumisele, mis on suunatud spetsiaalselt väikeettevõtete, innovaatiliste start-up'ide ja pühendunud mittetulundusühingute (MTÜ) vajadustele. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Pakume põhjalikke auditi- ja raamatupidamisteenuseid, mis on kohandatud väikeettevõtete, start-up'ide ja mittetulundusühingute (MTÜ) ainulaadsetele vajadustele.

Meie kogenud spetsialistide meeskond mõistab start-up'ide raamatupidamise keerukusi ja väikeettevõtete ees seisvaid väljakutseid. Pakume teenuste komplekti, mis on mõeldud tooma teile Raamatupidamise Selgust, Äri Jõukust. Alates täpsest raamatupidamisest kuni strateegilise finantsplaneerimiseni tagame, et teie ettevõtte finantstervis on meie peamine prioriteet.

CORDEIRO OÜ-ga saate juurdepääsu asjatundlikkusele sellistes valdkondades nagu MTÜ raamatupidamine, palgaarvestus ja auditi teenused. Kasutame viimaseid raamatupidamistehnoloogiaid ja -metoodikaid, et hoida teie rahandus korras ja kooskõlas pidevalt arenevate finantsregulatsioonidega.

Meie pühendumus teie edule kajastub meie isikupärases lähenemises. Me ei tegele ainult numbritega; me loome rätsepatööna finantsstrateegiaid, mis on kooskõlas teie äri eesmärkidega. Olgu teie start-up ettevõte alles varajases arengujärgus või soovite laiendada oma väikeettevõtet, CORDEIRO OÜ on teie usaldusväärne partner finantseksellentsuse ja äriedu saavutamisel.

Astuge teekonnale koos meiega, kus iga finantsotsus on selge ja iga ärisaavutus on käeulatuses. Kogege meelerahu, mis kaasneb CORDEIRO OÜ-ga kui teie pühendunud raamatupidamispartneriga. Loome koos jõuka tuleviku.

CORDEIRO OÜ kontaktid

CORDEIRO OÜ tegevusaruanne 2022

Cordeiro OÜ tegeles aruandeaastal raamatupidamisteenuste osutamisega. Järgneval aruandeperioodil on kavas jätkata sama tegevusega. Osaühingus töötas 2022.aastal 1 töötaja. Aruandeaasta lõpetas osaühing kasumiga 66 EUR. Osaühingu juhatus on üheliikmeline. Juhatuse liikmele 2022.a juhatuse liikme tasu ja erisoodustusi ei arvestatud.

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas ekspertarvestusteenused võivad teie idufirma edasi viia

Idufirma käivitamine on põnev teekond, kuid see on ka üks, mis on täis väljakutseid, eriti kui tegemist on finantside juhtimisega. Ekspertarvestusteenused ei ol
ssb.ee
Idufirma käivitamine on põnev teekond, kuid see on ka üks, mis on täis väljakutseid, eriti kui tegemist on finantside juhtimisega. Ekspertarvestusteenused ei ole lihtsalt luksus; need on vajadus idufirmadele, kes soovivad tänasel konkurentsirikkal turul õitseda. Selles blogipostituses uurime viit viisi, kuidas CORDEIRO OÜ raamatupidamisekspertiis võib olla teie idufirma tiibade tuul. 1. Finantsjärgimine ja valitsemine Finantsregulatsioonide mõistmine ja nendest kinnipidamine on kriitiline igale idufirmale. Meie meeskond tagab, et teie ettevõte on kursis viimaste maksuseaduste ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.