Rohkema info nägemiseks:

UUS MAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 855; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta UUS MAJA OÜ kohta arvamuslugu!"

UUS MAJA OÜ hetkeolukord

Juba 855 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Uus Maja on 2005. aastal loodud ettevõte, mille põhitegevusalaks on kinnisvaraobjektide ost-müük, haldamine ning arendamine.

2006. aasta aprillis osteti kinnistu Harjumaal Jõelähtme vallas. Samal aastal tehti nimetatud kinnistule detailplaneering, telliti arendatavate hoonete eskiisprojektid. Järgnevatel aastatel on tegeletud nimetatud kinnisvaraprojekti haldamisega. 2021 aastal kinnisvaraobjekt realiseeriti.

Aruandeaastal Uus Maja OÜ aktiivset majandustgevust ei toimunud. Uus Maja OÜ bilansimaht on seisuga 31.12.2022 728,9 tuhat eurot.

2023. aastal tegeletakse uute investeeringuobjektide otsimisega ning võimalusel nende ostmisega.

Ettevõtte juhataja on seisukohal, et Uus Maja OÜ on järgneva 12 juu jooksul jätkusuutlik ettevõte.

UUS MAJA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.