Rohkema info nägemiseks:

AQUATEHNIKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3108; jälgijaid - 28. Arvustusi - 2; Artikleid 1+ "Kirjuta AQUATEHNIKA OÜ kohta arvamuslugu!"

AQUATEHNIKA OÜ hetkeolukord

Juba 3108 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 28 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus.

Aquatehnika OÜ jätkas 2023. aastal äritegevust oma põhilistel tegevusaladel: veetöötluse ja veevarustuse seadmete hange ja paigaldus, veepumplate seadmestamine .

Tulud, kulud ja kasum.

2023. aastal moodustas Aquatehnika müügitulu 626,73 tuhat eurot. Kogu müük on toimunud Eestis, eksporditud tooteid ja teenuseid aruandeperioodil ei ole.

Aquatehnika OÜ kasumiks majandustegevusest kujunes 26,9 tuhat eurot. Kuludest kõige suurema osa moodustavad ostetud materjalid 208,1 tuhat eurot, tööjõukulud 88,8 tuhat eurot ning alltöövõtjatelt tellitud teenused 88,5 tuhat eurot. Võrreldes eelmise aruandeperioodiga on müügitulu suurenenud 17,7 %, kasum majandustegevusest on vähenenud 54%, mis on tingitud materjalide sisendhindade ja alltöövõtjate hindade kasvust.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk.

Tehingud klientidega toimuvad eurodes, tehingud tarnijatega toimuvad eurodes ja USA dollarites. Kuna tehingud dollarites omavad väikest osakaalu, siis valuutakursi muutumise risk praktiliselt puudub. Kuna ettevõttel ei ole lühiajalisi ega pikaajalisi laene, siis intressimäärade muutumise riski ei ole.

Investeeringud.

Aquatehnika OÜ omab 60% OÜ Estoril Motors osadest.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks.

Aquatehnika OÜ põhieesmärgiks 2024. aastal on areneda ning leida turuosa hoonete siseste ja väliste torustike paigaldamisel ning jätkata tegevust veepumplate seadmestamise ning reoveepuhastite ehitamise valdkonnas.

Aquatehnika OÜ on jätkuvalt tegutsev.

AQUATEHNIKA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.