Rohkema info nägemiseks:

FINACO CAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 558; jälgijaid - 9. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta FINACO CAPITAL OÜ kohta arvamuslugu!"

FINACO CAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 558 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Finaco Capital on 2005.aastal asutatud Eesti kapitalil tegutsev ettevõte.

Äriühingu tegevusalaks on investeerimine kinnisvarasse. Ettevõte omab kinnisvarainvesteeringuna mitteeluruumi Tallinna kesklinnas.

Investeeringuks võeti laenu sidusettevõtjalt.

Ettevõtte bilansimaht aruandekuupäeva seisuga oli 294 014 (2021.a. 294 142) eur ja puhaskasum 314 864 (2021.a. 98 013) eur.

Aastal 2023 on plaanis jätkata kinnisvarainvesteeringu juhtimist. Lisaks otsitakse uusi investeerimisobjekte nii Eestist kui ka välismaalt. Raha investeerimiseks saadakse sidusettevõtjatelt kas dividendide või laenudena.

FINACO CAPITAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.