Rohkema info nägemiseks:

RAN & RENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme pinnasemasinate, tõstetööde ja kruusa, liiva ning killustiku veoga üle Eesti!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teie jalgealune pinnas on sama kindel kui meie pühendumus tipptasemele. RAN & RENT OÜ juures ei tegele me ainult ehituse ja kinnisvaraga; me ehitame unistusi maast laeni. Alates meie loomisest oleme pühendunud tipptasemel pinnasemasinate, tõstetööde ja veoteenuste pakkumisele, mis on iga eduka ehitusprojekti selgroog.

Meie missioon on lihtne, kuid sügavamõtteline: Pakume tipptasemel pinnasemasinaid, tõstetöid ja veoteenuseid, et hõlbustada ehitusprojekte. See missioon ajendab meid pakkuma mitte ainult teenuseid, vaid lahendusi, mis tõstavad teie projekti potentsiaali, kaevavad täpsusega ja kindlustavad teie investeeringu tuleviku. See on rohkem kui missioon; see on meie lubadus teile.

Tipptasemel pinnasemasinatega tagame, et teie projekti vundament on nii tugev kui usaldusväärne. Meie veoteenused määratlevad uuesti efektiivsuse, tuues lauale võrdlematut ekspertiisi. 

Meie loosung, Tõsta, Kaeva, Kindlusta!, võtab kokku meie eetose. Me tõstame teie projekti ambitsioone, kaevame hoolikalt ja täpselt ning kindlustame teie ehituse terviklikkust. RAN & RENT OÜ-ga ei ehita te lihtsalt konstruktsioone.

Liituge meiega, et rajada tulevik, mis on sama robustne kui meie masinad ja sama ambitsioonikas kui teie visioon. Koos muudame mulla verstapostideks ja silueti meie ühise edu tunnistajaks.

Kontakt

37 2505 5157

RAN & RENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

RAN & RENT OÜ-ga töötamine oli suurepärane kogemus! Nende professionaalsus ja täpsus olid muljetavaldavad.

- Martin P.

Mul oli hea meel valida RAN & RENT OÜ oma projektiks. Nende kogemus ja teadmised tegid ehitustööde sujuvaks ja tõhusaks.

- Liina T.

Kiire ja usaldusväärne teenindus. Masinad olid tipptasemel ning teenindus meeldiv ja efektiivne.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RAN & RENT OÜ tegevusaruanne 2022

RAN & RENT OÜ on transpordiettevõte, mis alustas tegevust 2005 aasta oktoobris. Põhitegevusalaks on veoteenuse osutamine, treilerveod ja kaevetööd. Teenuseid osutatakse Eestis. RAN & RENT OÜ 2022. aasta müügitulu oli 96 006 eurot. Kahjumiks kujunes -3 142 eurot. Lepingulisi töötajaid oli aruande perioodil keskmiselt 1 ja tööjõukuludeks kujunes kokku 578 eurot. Järgneval majandusaastal on plaanis sama tegevusega jätkata.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagatakse tõhus killustiku vedamine ehitusplatsile?

Killustiku vedamine on oluline osa igast ehitusprotsessist, olgu see siis teede ehitamine, hoone aluste rajamine või maastikukujundusprojektid. Õige lähenemine
ssb.ee
Killustiku vedamine on oluline osa igast ehitusprotsessist, olgu see siis teede ehitamine, hoone aluste rajamine või maastikukujundusprojektid. Õige lähenemine sellele ülesandele võib oluliselt mõjutada projekti efektiivsust ja lõpptulemust. Siin on mõned olulised punktid, mida tuleks arvesse võtta, et tagada tõhus ja usaldusväärne killustiku vedamine ehitusplatsile. Planeerimine ja hinnanguliste vajaduste määratlemine Edukaks killustiku vedamiseks on oluline planeerida ette. Hinnake ehitusplatsi vajadusi ja määrake kindlaks, kui palju killustikku on vaja ja millise kvaliteediga. See

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.