Rohkema info nägemiseks:

PLACET GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 20738; jälgijaid - 29. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PLACET GROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

PLACET GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 20 738 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 29 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,4 punktiga ja kommenteeritud 63 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Eraisikutele ja juriidilistele isikutele tagatisega ja tagatiseta laene pakkuv rahvusvaheline kontsern Placet Group OÜ alustas tegevust 2005. aastal. Ettevõttel on kontorid Tallinnas (Eestis) kaubamärkide laen.ee, smsraha.ee, smsmoney.ee all, Vilniuses (Leedus) kaubamärkide smspinigai.lt ja paskolos.lt all ning Varssavis (Poolas) kaubamärkide credit.pl ja sloan.pl all. Kontserni emaettevõte Placet

Group OÜ asub Eestis. Placet Group kontsern väljastab järgnevaid laenutooteid:

Eestis Leedu

Lühiajalised laenud kuni 1 000 € Lühiajalised laenud kuni 1 000 €

Väikelanud kuni 7 500 € Väikelaenud kuni 15 000 €

Krediidiliinid kuni 5 000 € Krediidiliinid kuni 5 000 €

Krediitkaardid kuni 5 000 € Krediitkaardid kuni 5 000 €

Laenude refinantseerimine kuni

Hüpoteeklaenud 20 000 €

SME laenud Hüpoteeklaenud

Liising kuni 15 000 € Liising kuni 10 000 €

Laenude refinantseerimine kuni 15 000 €

Placet Group missiooniks on anda kliendile kiiret ja mugavat laenu kõige sobivamatel tingimustel. Püüame leida terviklikke lahendusi, mis vastavad klientide vajadustele võimalikult täpselt. Samuti pakume klientidele nende plaanide ja püüdluste teostamisel finantsabi.

Placet Group eesmärgiks on olla klientidele usaldusväärne partner ja pakkuda neile laenude valdkonnas kvaliteetseid teenuseid, mis võimaldavad tuleviku suhtes kindlust tunda. Käime ajaga kaasas ja töötame pidevalt selle nimel, et finantssüsteeme parendada. See võimaldab meil pakkuda kiiret ja mugavat teenust, mille tulemusena saab laenutaotluse esitada igal ajal. Lisaks aitame valida kõige soodsamad ja ohutumad laenutingimused. Võrreldes pankadega on meie tooted ja teenused efektiivsemad, kuna suudame kiiresti kombineerida klientide vajadusi kaasaegsete tehnoloogiliste arendustega.

Placet Group portfell on igal aastal järjepidevalt kasvanud tänu krediidiliinide kasvavale populaarsusele. Kliendid on teinud hoolikalt läbimõeldud otsuseid summade ja tähtaegade kohta, lähtudes oma vajadustest, ning valinud lühiajaliste laenude asemel järelmaksu võimalusi ja krediidiliini.

Seisuga 31.12.2022 kontsernil on järgmine struktuur:

Placet Group OÜ (Eesti) on kontserni emaettevõtja

Ettevõtte Investeerija

Põhitegevusala

Registreerimise riik osalus

Placet Group OÜ tütarettevõtjad

UAB Nordecum Leedu 100% Tarbimislaenude väljaandmine

Nordecum Sp. Z o.o. Poola 100% Tarbimislaenude väljaandmine

Placet Smart

Eesti 100% Mujal liigitamata finantsteenused

Solutions OÜ

Investeeringute vahendamise

Moncera OÜ Eesti 100% platvorm

Placet Smart Solutions OÜ tütarettevõtja

Wallester AS Eesti 100% Makseasutus

Wallester AS tütarettevõtja

PLACET GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.