Rohkema info nägemiseks:

MRS. PEX OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1649; jälgijaid - 13. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MRS. PEX OÜ kohta arvamuslugu!"

MRS. PEX OÜ hetkeolukord

Juba 1649 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing MRS.PEX on asutatud 2005.aasta lõpus. Kavandatavaks tegevusalaks oli plasttorude tootmine. Kuni 2009. aastani veel otsest äritegevust ei toimunud. Tegeleti kontaktide loomisega Itaalias ja Hiinas. 2006.a Itaalias toimunud messil otsiti võimalusi seadmete soetamiseks ja tutvuti erinevate tootmistehnoloogiate ning materjalidega. 2006.a sügisesel visiidil Hiina loodi kontaktid vajalike tootmismasinate valmistajatega ja asuti ette valmistama lepinguid masinate soetamiseks. Peeti läbirääkimisi tootmisvahendite hinna osas.

Kogu tehnoloogia ostmiseks toimusid läbirääkimised erinevate finantsasutustega ja sõlmiti esialgsed kokkulepped. Seotud isikute poolt on ettevõttele tegevuse arendamiseks laenatud kokku 1 075 000 krooni (68 705 EUR), millest enamus on aruande kinnitamise hetkeks tagasi makstud või perioodide jooksul kustutatud, et tagada netovara vastavus Äriseadustiku kehtestatud nõuetele. Samas telliti osaühingult Funding ettevõtte äriplaan. Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuselt saadi 2007.a toetust äriplaani koostamise ja ettevõtluse alustamise eesmärgil.

2006.a tehti osamakse müügifirmasse OÜ Toruladu 125 000 kroonises (7 989 EUR) summas, et kindlustada oma toodangu müüki, kuid 2007.a müüdi oma osalus Toruladu OÜs.

Müügitulu aruandeperioodil ei teenitud, kuna ettevõtte idee on ajutiselt peatatud. 2022. a kasumiks kujunes 1800 eurot, mis tuleneb finantstuludest. Kuna ettevõtte käivitamine on pikaajaline ja suuri investeeringuid nõudev protsess ning ettevõtluse jätkamist ei ole aruande koostamise ajaks veel aktiivselt alustatud, siis 2023.aastal kasumi teenimist ei prognoosita.

Aruandeaastal ettevõttes töötajaid ei olnud ja juhatuse liikmetele töötasusid ei makstud.

MRS. PEX OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.