Rohkema info nägemiseks:

LALANDE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 594; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LALANDE OÜ kohta arvamuslugu!"

LALANDE OÜ hetkeolukord

Juba 594 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Lalande OÜ tegeleb ehitusteenuse pakkumisega üldehituse vallas. 2022. aastal jätkus Lalande OÜ traditsiooniline äritegevus.

2022. aastal oli Lalande OÜ müügitulu 100 359 eurot, mis suurenes võrreldes 2021.a. majandusaastaga 34%. Müügitulust moodustas 100% teenuste müük Eestis.

Lalande OÜ majandustegevuse tulemuseks kujunes 2022. aastal kasum 755 eurot.

Investeeringud

Aruandeperioodil investeeriti seadmete näol põhivarasse 1350 eurot, järgmisel majandusaastal ei planeerita suuremaid investeeringuid põhivarasse.

Personal

Lalande OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 3 töötajat, vähenedes võrreldes möödunud majandusaastaga 1 töötaja võrra. 2022. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 56 119 eurot, suurenedes 2% võrra võrreldes möödunud majandusaastaga.

Juhatuse liikmete töö ei olnud eraldi tasustatud.

Juhatuse liikmetele nendega lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Lalande OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on turuosa suurendamine.

Juhtkonna üheks prioriteediks on jätkuvalt teenuste täiustamise ja laiendamise kaudu firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine juba olemasolevatel turgudel ja samuti ka uute turgude otsimine.

LALANDE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.