Rohkema info nägemiseks:

SERVEKOL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsetele metsandus- ja põllumajandusalastele teenustele, hõlmates energiavõsa lõikamist, alusmetsa lõikamist, hakkematerjali ja hakkepuidu tootmist ning abihoonete ehitust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Servekol OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud mitmetele metsandus- ja põllumajandusalastele teenustele, pakkudes kliendile mitmekülgset lahendust alates energiavõsa lõikamisest kuni abihoonete ehitamiseni. Meie eesmärk on mitte ainult täita klientide vajadusi, vaid ületada nende ootusi kvaliteedi ja professionaalsusega.

Servekol OÜ tegeleb energiavõsa lõikamise ja koondamisega, pakkudes efektiivseid lahendusi bioenergia tootmiseks. Meie meeskond omab kogemusi erinevates keskkondades ja tagab optimaalse tulemuse, kombineerides täpsust ja kiirust.

Alusmetsa lõikamine on oluline samm metsa ökosüsteemi tasakaalu säilitamisel. Servekol OÜ pakub professionaalset alusmetsa lõikamise ja mahalõikamise teenust, tagades samal ajal metsa tervise ja jätkusuutlikkuse.

Meie ettevõte pakub laias valikus metsatooteid, sealhulgas kvaliteetset hakkematerjali ja hakkepuitu, mis on ideaalsed ressursid energiatootmiseks või muudeks tööstuslikeks vajadusteks.

Servekol OÜ ehitusteenused hõlmavad abihoonete projekteerimist ja ehitamist, pakkudes klientidele funktsionaalseid ja vastupidavaid lahendusi. Samuti osutame mitmesuguseid põllumajanduse abitegevusi, aidates kaasa sujuvale ja efektiivsele põllumajandustegevusele.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud klientide rahulolu saavutamisele ning keskenduvad teenuste osutamisel keskkonna säästlikkusele ja jätkusuutlikkusele.

Servekol OÜ on Sinu usaldusväärne partner metsandus- ja põllumajandusvaldkonnas. Võta meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse Sinu vajadustele. Ootame võimalust aidata Sul oma eesmärke saavutada, olgu need seotud energiatootmise, metsamajanduse või põllumajandusega.

Võtke ühendust juba täna!
Kontakt:

+372 5666 5380

SERVEKOL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mihkel S.

Positiivne kogemus, asjalik meeskond.

- Jüri R.

Professionaalne teenindus, suur tänu!

- Merle P.

Suurepärane teenindus ja tähtaegadest kinnipidamine.

SERVEKOL OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ SERVEKOL on asutatud 2006. aasta oktoobris. OÜ SERVEKOL ei teinud 2021 aastal arengu- ja uurimisväljaminekuid ega planeeri neid teha ka järgmisel majandusaastal. 2022. aastal koosnes OÜ SERVEKOL juhatus 1 liikmest.

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas keskkonnasõbralik ehitus võib teie kogukonnale kasuks tulla

Keskkonnasõbralik ehitus, tuntud ka kui roheline ehitus või jätkusuutlik ehitus, on lähenemine, mis püüab minimeerida hoonete keskkonnamõju, pakkudes samal ajal
ssb.ee
Keskkonnasõbralik ehitus, tuntud ka kui roheline ehitus või jätkusuutlik ehitus, on lähenemine, mis püüab minimeerida hoonete keskkonnamõju, pakkudes samal ajal majanduslikke ja sotsiaalseid eeliseid. Keskkonnasõbralike lahenduste liidrina mõistab SERVEKOL OÜ jätkusuutlike praktikate tähtsust ehitustööstuses. Keskkonnasõbraliku ehituse eelised Kasutades jätkusuutlikke materjale ja meetodeid, aitab keskkonnasõbralik ehitus säilitada looduslikke elupaiku ja vähendada saastet. See viib kohaliku floora ja fauna kaitsele, säilitades bioloogilist mitmekesisust kogukonnas. Rohelise ehituse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.