Rohkema info nägemiseks:

JÕGEVA KINNISVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1471; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta JÕGEVA KINNISVARA OÜ kohta arvamuslugu!"

JÕGEVA KINNISVARA OÜ hetkeolukord

Juba 1471 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Jõgeva Kinnisvara OÜ peamiseks tegevusalaks 2022.a. oli metsamajanduse abitegevus, mis oli 100% kogukäibest summas 696192.- eurot, kasumiks kujunes 81069.- eur. Metsamajanduslik tegevus jätkub ka 2023.a. ja on lepingutega osaliselt kaetud. Peamisteks tellijateks on Eesti äriühingud ja kasvava metsa raieõiguse ostude osas eraisikud. Metsatööde tegemiseks on alltöövõttu tellitud füüsilisest isikust ettevõtjatelt ja eraettevõtetelt.

2022.a. on kapitalirenditud forvarder Komatsu. Varem soetatud hoone ümberehitustööd jätkuvad.

Töölepinguga töötas 2022.a. keskmiselt 4 inimest, kogutöötasuga 52393.- eurot. Töötajate arvu suurendada ei ole kavas. Ainuomanikule on dividendide maksmiseks tehtud kasumieraldis eelmiste perioodide jaotamata kasumist, makstud välja dividendid ja tasutud tulumaks.

Osaühing on jätkuvalt tegutsev, peamiselt on plaanis tegutseda ka edaspidi metsanduse alal.

2023.a. majandustegevuseks prognoose ei saa teha, sest metsanduspoliitika Eestis on väga ebakindel.

2022.a. veebruaris alanud sõda Ukrainas ei mõjuta otseselt ettevõtte majandustegevust, kuid kaudne mõju sisendhindade tõusu ja võimaliku defitsiidi osas on oluline.

JÕGEVA KINNISVARA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.