Rohkema info nägemiseks:

ARP GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume Teile kvaliteetset ehitus- ja remonditööd, ehitus- ja kinnisvarateenuseid ning muud eriehitustööd.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Ehitus- ja remonditööde vajadus on midagi, mis kõigil meist aeg-ajalt tekib. Kas unistate uue kodu ehitamisest või soovite olemasolevat renoveerida? Ehk vajate fassaadi remonti, katuse paigaldust või elektritöid? ARP GROUP OÜ on siin, et olla teie usaldusväärne partner, pakkudes laia valikut ehitus- ja remonditeenuseid Eestis.

Kui unistate uue kodu või ärihoone loomisest, siis ARP GROUP on teie usaldusväärne partner. Meie kogenud meeskond aitab teil projekti kavandada, juhtida ja ehitada. Samuti pakume renoveerimisteenuseid, mis aitavad olemasoleva hoone uuele tasemele viia. Alates vannitubade ja köökide uuendamisest kuni põrandakatete renoveerimiseni - me oleme teie jaoks olemas.

Hoone välisilme ja katus on olulised nii esteetiliselt kui ka funktsionaalselt. Meie fassaadi remondi ja katuse paigaldusega tagame, et teie hoone näeb välja mitte ainult ilus, vaid on ka vastupidav aastateks. Samuti pakume elektritöid, et tagada hoone sujuv toimimine ja ohutus.

Detailid muudavad erinevust. Meie siseviimistluslahendused, sealhulgas klaasmosaiik, klaaskiudtapeet, betooni imiteerimine ja kriidivärviga maalimine, aitavad teil luua unikaalse ja meelepärase keskkonna. Lisaks saame teid aidata sanitaartehniliste tööde ja vundamendi ehitusega, tagades hoone nõuetekohase toimimise.

ARP GROUP on teie usaldusväärne partner, kes täidab teie ehituse ja remondiga seotud vajadused. Meie pühendumus kvaliteedile ja professionaalsusele muudab meid esimeseks valikuks uute hoonete ehitamisel, renoveerimisel, fassaadi remondil, katuse paigaldusel, siseviimistlusel ja elektritöödel.

Võtke meiega ühendust juba täna, et leida teie ehitusprojektile parim lahendus. Teie unistuste kodu või ärihoone ootab vaid teie otsust!

Kontakt:

info@arpgroup.ee
+372 5593 7133

ARP GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari S.

Nad teevad suurepärase töö nii ehitustöödega kui ka kinnisvarateenustega. Suurepärane teenindus ja kvaliteetne töö!

- Kalle K.

Minu isiklik kogemus ARP GROUP OÜ-ga on olnud väga positiivne. Nad tegid maja remonti väga kiiresti. Soovitan.

- Juhan A.

ARP GROUP on usaldusväärne ettevõte, kes teeb super töö erinevate ehitusteenustega. Nad teevad alati oma tööd nii kiiresti kui võimalik ja korralikult!

ARP GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

Arp Group OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud ehitus- ja remonditöödele. Lisaks sellele on nad ka aktiivselt seotud meelelahutussektoriga, korraldades erinevaid ekstreemsportlike üritusi ja pakkudes toitlustusteenuseid. 2022. aastal oli ettevõtte peamine fookus siiski ehitus- ja remonditöödel. Need teenused olid suunatud peamiselt eraisikutele ja korteriühistutele. Kuid aasta jooksul mõjutasid ettevõtte tegevust mitmed välised tegurid. Üheks selliseks oli Covid-19 pandeemia poolt kehtestatud eriolukord. See mõjutas oluliselt ettevõtte tegevust, kuna piirangute tõttu ei olnud võimalik

Dropdown

kõik artiklid

Millised on trendikad sisustuslahendused üldehitusteenuste projekteerimisel?

Üldehitusteenuste projekteerimine ei piirdu ainult füüsilise struktuuri kavandamisega, vaid hõlmab ka interjööri ja ruumide sisustuse kujundamist. Trendid inter
ssb.ee
Üldehitusteenuste projekteerimine ei piirdu ainult füüsilise struktuuri kavandamisega, vaid hõlmab ka interjööri ja ruumide sisustuse kujundamist. Trendid interjööri disainis muutuvad aastast aastasse, kajastades meie elustiili, esteetilisi eelistusi ja funktsionaalseid vajadusi. Selles artiklis vaatleme mõningaid trendikaid sisustuslahendusi, mis on muutunud oluliseks osaks üldehitusteenuste projekteerimisel. 1. Loov värvikasutus: Värvide kasutamine on võimas viis ruumide meeleolu loomiseks. Tänapäeva trendikad interjöörid on julged ja mitmekesised. Värvilahendused nagu rikkalikud sügavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.