Rohkema info nägemiseks:

ARVI TAVASTI VALDUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 499; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ARVI TAVASTI VALDUSE kohta arvamuslugu!"

ARVI TAVASTI VALDUSE OÜ hetkeolukord

Juba 499 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 12 korda.

Tegevusaruanne 2022

Kontsern Arvi Tavasti valduse OÜ koosneb emaettevõttest Arvi Tavasti valduse OÜ - tegevuskoht Tallinn, tütarettevõtted Roman Tavasti OÜ - tegevuskoht Tallinn, kellel on omakorda tütarettevõtte K.A.Rassmussen AS - tegevuskoht Tallinn.

Tütarettevõttele Roman Tavast asutati 2014 aastal tütarettevõtte Londonis Roman Tavast LTD,milles on täisosalus.

2022 jätkati aktiivset turundustegevust Suurbritannia turul, kasvatati sealset müüki ja tellimuste arvu.

2015 alustati eeltööga Soome turul tütarettevõtte loomiseks ,mis päädis Roman Tavast OY registreerimisega 03.12.2015 Soomes, Turu linnas.Loodud ettevõttes on 80% osalus Roman Tavast OÜ-l.

2021 tegutses tütarettevõtte Soomes edukalt .

Ettevõtte Arvi Tavasti valduse OÜ põhitegevus on valdusfirma tegevus, nagu investeeringute haldamine ja investeerimine kinnis-ja vallasvaradesse.

Ettevõtte registreeriti 09.04.2007.

Majandustegevuse tulemusena tekkis emaettevõttes kahjum 17 020 eurot.

Aruandeaastal arvestati ja maksti välja emaettevõttes töötasu koos maksudega summas 1 338 eurot.

ARVI TAVASTI VALDUSE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.