Rohkema info nägemiseks:

SELGASE DOLOMIIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 611; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SELGASE DOLOMIIT OÜ kohta arvamuslugu!"

SELGASE DOLOMIIT OÜ hetkeolukord

Juba 611 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

SELGASE DOLOMIIT OÜ peamiseks tegevusalaks on looduslikust kivist toodete valmistamine. Töötleme Saaremaa vanima ja ilusaima kivistuktuuriga Selgase dolomiidimaardla kivimit.

Selgase dolomiit on hästi töödeldav, millest valmistatakse akna- ja lillelaudu, sambaid, karniise, kaminaid, maja välisseinu, aiaposte, postimütse, postamente, seina- ja põrandaplaate, hauakive, teadetetahvleid, suveniire, treppe, portaaze, raidkujusid.

Dekoratiivne dolomiit levib maardlaalal 0,8-1,0 meetri paksuse selgepiirilise kihina. Samas on uuritud ka dekoratiivse kivimi sobivust killustikus, kuid kivimi ainulaadsuse tõttu pole see arvestatav kasutusala. Dekoratiivne dolomiit on kergesti ja hästi lihvitav, kuid mitte poleeritav, see-eest on võimalik teda töödelda kivilakiga, mis annab poleeriga sarnase tulemuse .

Hinnates dekoratiivset dolomiiti, kui viimistluskivi paarsada aastat vanade ehitiste seinas, võib öelda, et sise- ja välisviimistluses õigustab kivim end igati. Ümarvormides tuleb Selgase dolomiidi tekstuur eriti ilmekalt esile.

2020. ja 2021. aastal ettevõtte müügitulu langes. Seoses COVID-19 tingitud pandeemiast oli tegevus aeg-ajalt peatunud.

2023. aastal on eesmärgiks suurendada ehituskivi tootmist ja laiendada toodete sortimenti. Ettevõte jätkab tegevust tehes uusi valikuid tegevusvaldkonna laiendamiseks ja uute investeeringute tegemiseks.

Juhatuse liikmele 2022. aastal tasu ei makstud. Ettevõtte müügitulu oli 10,6 tuh eurot.

SELGASE DOLOMIIT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.