Rohkema info nägemiseks:

RIMELTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 272; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RIMELTO OÜ kohta arvamuslugu!"

RIMELTO OÜ hetkeolukord

Juba 272 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo

OÜ Rimelto on asutatud 2007.a. teises pooles . Põhitegevusala on transportteenuse pakkumine.

Äritegevuse ülevaade 2022. aasta oli ettevõttele ja transpordisektorile keeruline. Siiani mõjutab kasumit teekasutustasu kehtestamine, sellele lisandus veel sisendite hinnatõus.

Aasta lõpus tabas ettevõtte ainust töötajat tõsine terviserike, mistõttu oli tellimuste täitmine raskendatud.

OÜ Rimelto teostas transporditeenuseid kahe veokiga. Kolm vanemat täielikult amortiseeritud veokit kanti 2020. aastal maha, sest nende hooldamine on liiga kulukas. Majandusaasta aruande esitamise ajaks on teada, et 2023. aastal soetab ettevõte väikekaubiku, mida kasutada väiksemate koormate transpordiks.

Suurim klient (67% müügikäibest) 2022. aastal oli Profile Vehicles Baltic OÜ, kellele osutati teenuseid 54450 euro ulatuses. Maht on jäänud eelmise aastaga samaks. Summa muudab suureks asjaolu, et kaup transporditakse Eestist Soome, mistõttu kajastub käibes ka laevapiletite hind. Transporditeenust Soome osutati keskmiselt 3 korda kuus.

Suuruselt teine klient oli Liviko OÜ, kes tellis teenuseid peamiselt suvel.

2022. majandusaasta lõppes kahjumiga 7325 eurot. Ettevõtte käekäiku mõjutas negetiivselt teekasutustasu, kütusehinna tõus ja üleüldine hinnatõus.

Muud valdkonnad

OÜ Rimelto juhatus on üheliikmeline ja juhatuse liikmele liikmetasu ei makstud. Ettevõtte ainukese töötaja raske haigestumise ajal (november ja detsember), töötas ettevõttes teine autojuht käsunduslepingu alusel.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Jätkata transporditeenuse pakkumist.

RIMELTO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.