Rohkema info nägemiseks:

PÄRLI ILUSALONG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikku ilu- ja heaoluelamust, professionaalseid näohoolduseid, aroomi- ja helimassaaži ning tooteid koju kaasa.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu - Rõõm kohtuda!

Pärli Ilusalong on pühendunud hubane pesa, kus kaasaegne ilumaailm sulandub sajanditevanuste tervendavate praktikatega. Selle salongi kroonijuveeliks on omanik Anne, kelle kirg ja pühendumus meditatiivsele tervendamisele on loonud unikaalse keskkonna, kus keha, vaim ja hing saavad ühtselt harmoonias koos eksisteerida.

Anne on pühendunud praktiseerija ning õpib ja arendab pidevalt oma oskusi sajanditevanuste meditatsioonitehnikate ja tervendamismeetodite valdkonnas. Tema sügav mõistmine ja oskus rakendada Sat Nam Rasayani, mis on lihtsa kohaloleku läbi täieliku lubamise ja meditatiivse seisundi kunst, on loonud Pärli Ilusalongi unikaalse aura.

Kliendid astuvad salongi uksest sisse ning saavad kohe tunda rahu ja rahulolu õhkkonda, mis Anne loodud on. Tema suutlikkus luua vaikuse ja harmoonia keskkond annab kehale võimaluse isetervendamiseks ning pakub kliendile sügava lõdvestumise kogemust.

Olles täielikult teadlik ja kohal sellega, mida ta teeb, suudab Anne pakkuda oma klientidele parimat kogemust. Ta on veendunud, et energia liigub sinna, kuhu suunatakse teadlikkus, tajud ja mõtted ning seetõttu on tema töö alati täis armastust ja tähelepanu.

Lisaks Sat Nam Rasayani tehnikale on Anne lõpetanud Kundalini jooga õpetajakursused, mis võimaldavad tal klientidele pakkuda ka hingamisharjutusi ja meditatsioone, toetades seeläbi nende tervenemist ja tasakaalustumist veelgi sügavamalt.

Pärli Ilusalong pakub mitmeid teenuseid alates näohoolitsustest kuni erinevate massaažideni, alati keskendudes kliendi vajadustele ja soovidele. Anne on loonud ka võimaluse meditatiivseteks tervendamisseanssideks koos lühema lõõgastava massaažiga, pakkudes klientidele rohkem võimalusi ja hoolivat lähenemist nende heaolule.

Anne ja tema loodud Pärli Ilusalong on tõeline oaas keset kiiret ja sageli stressirohket maailma. Tema pühendumus, teadmised ja oskuslikud käed muudavad salongi külastuse unustamatuks kogemuseks, mis jääb meelde ja toob alati tagasi.

uuri lisaks

PÄRLI ILUSALONG OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria K.

Pärli Ilusalongid nad mitte ainult ei hoolitse minu naha eest, vaid aitavad mind ka sisemise tasakaalu leidmisel. Kindalsti soovitan!

- Mark H.

Pärli Ilusalongi kosmeetikatooted tõesti suurepärased ja minu nahk pole kunagi olnud nii terve ja sädelev. Ma armastan seda, kuidas nad rõhutavad sisemise tasakaalu tähtsust, mitte ainult välimist ilu.

- Laura J.

See salong on minu jaoks tõeline oaas. Meditatiivne tervendamine ja helimassaaž on minu stressirohkele elule hämmastavaks vastukaaluks. Minu külastused siia on muutunud rituaaliks, mis aitab mul taastada tasakaalu ja sisemist rahu.

HELI, KUI VIBRATSIOON - Pärli Ilusalong

Peatu... seisatu... kuula! Kuidas Su keha täna heliseb?! Kuidas Su naerukurrud helisevad või millist rütmi õlad edasi annnavad ?! Heli, võnked, mis võivad Sind tõsta ja kiigutada või hoopis maandada.

.

Dropdown

kõik artiklid

ELUS KÕIGE TÄHTSAM! VABA, RAHULIK HINGAMINE - Pärli Ilusalong

Meie hingamine näitab ära paljuski meie seesmise tasakaalu. Kuivõrd oleme kontaktis iseendaga, enda ja elu usaldusega. Kui palju seesmist vabadust me endale lub
ssb.ee
Meie hingamine näitab ära paljuski meie seesmise tasakaalu. Kuivõrd oleme kontaktis iseendaga, enda ja elu usaldusega. Kui palju seesmist vabadust me endale lubame või kui palju oleme sõltuvuses välisest. Rahulik, sügav hingamine toetab meie elujõudu - pranat. Rahulik, sügav hingamine ja erinevad hingamistehnikad on vahendiks ,millega tõsta oma energiataset. Vabastades emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid, misläbi toimub seiskunud energia ja blokeeringte muutumine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.