Rohkema info nägemiseks:

PLANTRES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 481; jälgijaid - 1. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta PLANTRES OÜ kohta arvamuslugu!"

PLANTRES OÜ hetkeolukord

Juba 481 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ PLANTRES asutati 2007 aasta novembris ja lõppenud majandusaasta oli osaühingule neljateistkumnes aktiivne tegevusaasta.

1. Peamised tegevusvaldkonnad, toodete ja teenuste grupid 2008.aasta septembrist alustas OÜ PLANTRES oma reaalset majandustegevust pakkudes oma klientidele tõste ja laadimisteenuseid teleskoop-laaduriga. 2008. aruandeaastal renditi lao- ja remondiruumid Viljandimaal Suure-Jaani vallas Kobruvere külas.

Ettevõte on asunud 2010. tegevusaastast alates tegelema Petkus seemnesorteeride renoveerimise ja renoveeritud sorteeride müügiga.

Lisaks teostame kliendi soovil ka seemnesorteeride renoveerimis ja remonttöid teenustööna.

2. Raamatupidamiskohustuslase tegevuskeskkonna üldine (makromajanduslik) areng ja selle mõju tema majandustegevusele

Ettevõtte üldine eesmärk 2022. aastaks oli ettevõttele valitud tegevuse, Petkus seemnesorteeride müügi jätkamine ning nende tegevussuundade arendamine ja kliendibaasi suurendamine.

3. Peamised finantssuhtarvud majandusaasta ning selle eelnenud majandusaasta kohta ning nende arvutamise metoodika.

2022. aastal moodustas OÜ PLANTRES müügitulu 51000. EUR. Kulutused kaupadele ja remontmaterjalile 45266. EUR. Ettevõtte 2021. aasta kasum moodustas 2197. EUR.

4. Tegevjuhtkonna ja kõrgema juhtkonna liikmetele aruandeaastal arvestatud tasud ja muud olulised soodustused, samuti nendega seotud potentsiaalsed kohustused ning töötajate tasu üldsumma ja keskmine töötajate arv majandusaastal

OÜ PLANTRES keskmine töötajate arv aruandeaastal oli 0.

5. Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil toimunud olulised sündmused, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, kuid mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi

Aastaaruande koostamisperioodil ei ilmnenud juhtkonna hinnangul täiendavalt selliseid sündmusi, mis võiksid mõjutada oluliselt järgmiste majandusaastate tulemusi.

PLANTRES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.