Rohkema info nägemiseks:

NORDIC WATER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 830; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NORDIC WATER OÜ kohta arvamuslugu!"

NORDIC WATER OÜ hetkeolukord

Juba 830 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Nordic Water OÜ tegeleb erinevate ehitustöödega. Aastal 2022 on osad ehitised Pärtli teel valminud ja päikesepark on tootma saadud. Torbaselja kalakasvatuse arendamise juriidiliste küsimustega seoses on arenguid toimunud ning 2023 aastal on plaanis ehitust jätkata. 2023. aastal on Nordic Water OÜ põhieesmärgiks valmis saada kõik Pärtli tee kinnistud, jätkata kalakasvatuse ehitust ning päikesepargiga tootmist jätkata. Ettevõtte juhatus on üheliikmeline ja juhatuse liikmele ei ole aruandeaastal makstud lahkumis- ja tagasikutsumishüvitisi. Nordic Water on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Ettevõttel on ajutiselt kahjum, aga see tuleneb enamjaolt sellest, et ettevõtte on omandanud raha suures osas pikaajaliste laenudega ning mitmed ehitustööd on alles valmimas. Lähitulevikus on oodata, et bilanss pöördub kasumisse.

NORDIC WATER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.