Rohkema info nägemiseks:

KULDSTAR KS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme ehitusettevõte, kes spetsialiseerub erinevate ehitusprojektide elluviimisele, sealhulgas uusehitistele, renoveerimisele, restaureerimisele ja siseviimistlusele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Ehitustööstuses tegutsev ettevõte Kuldstar KS OÜ võib küll olla suhteliselt noor tegija turul, kuid selle juured ulatuvad aastate taha. Meie ettevõtte juhtivtöötajad omavad soliidset ehitusalast kõrgharidust ja meie meeskonna koosseisu valimisel eelistame alati kogenud meistreid ja ehitusspetsialiste. See on meie võti projekteerimisel ja ehitamisel - meie meeskond teab, mida nad teevad.

Meie põhiprioriteediks igal ehitusprojektil on saavutada täiuslik tasakaal tellija soovide ja meiepoolse nägemuse vahel. Me usume, et parimad tulemused sünnivad siis, kui loome harmoonilise koostöö tellijaga. Me kuulame tähelepanelikult teie ideid, soove ja unistusi ning ühendame need meie ekspertteadmistega ehituse valdkonnas, et luua midagi erakordset.

Meie ettevõte on alati püüelnud täiuse poole ning meil on kindel veendumus, et järjepidev areng ja pühendumine annavad meile võimekuse teostada ka kõige keerukamaid ja töömahukamaid projekte. Me ei pelga väljakutseid, vaid võtame need vastu avatud meele ja kindla sihikindlusega. Kõrge kvaliteet ja professionaalsus on meie töö lahutamatuks osaks.

Meie ettevõtte edu saladus seisneb ka paindlikkuses ja personaalses lähenemises. Me mõistame, et iga projekt ja iga tellija on erinevad ning seetõttu kohandame oma teenuseid vastavalt konkreetsetele vajadustele. See tagab pingevaba suhtlemise kliendiga ning teeb koostöö meiega lihtsaks ja nauditavaks. Me oleme siin, et teie unistused saaksid teoks.

Kuldstar KS OÜ pakub mitmesuguseid ehitusteenuseid, sealhulgas:

  1. Uusehitised: Alates nullist ehitatud hoonete loomine, kus saame rakendada oma loovust ja kogemusi, et luua unikaalseid ja funktsionaalseid ruume.

  2. Renoveerimine: Vanemate hoonete uuendamine ja moderniseerimine, et tuua neisse uus elu ning tänapäevased mugavused.

  3. Restaureerimine: Ajalooliste hoonete ja objektide taastamine, säilitades nende kultuurilise ja ajaloolise väärtuse.

  4. Siseviimistlus: Interjööri kujundamine ja viimistlemine, et luua hubaseid ja stiilseid siseruume vastavalt teie maitsele.

Kui otsite usaldusväärset ehituspartnerit, kes ühendab kogemuse, professionaalsuse ja personaalse lähenemise, siis võtke meiega ühendust. Kuldstar KS OÜ on valmis aitama teil oma ehitusprojekti ellu viia ja teie unistused teoks teha. 

Võtke meiega ühendust ja leiame teile sobiva ehituslahenduse!

kontakt

KULDSTAR KS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kalle S.

Suurepärane töö! Täpsed ja professionaalsed.

- Liina T.

Kvaliteetne renoveerimine. Väga rahul tulemusega.

- Andres K.

Uusehitus sujus vaevata. Tänulikud!

KULDSTAR KS OÜ tegevusaruanne 2022

Kuldstar KS OÜ on Eesti ettevõte, mille põhitegevusalaks on üldehitustööde ja ehituslike remonditööde teostamine. See on ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsele ehitustööle ja remonditeenustele, pakkudes oma klientidele parimat võimalikku teenust. Kuldstar KS OÜ tegevus hõlmab laia valikut ehitus- ja remonditöid, alates väikestest koduremontidest kuni suurte ehitusprojektideni. Nende teenuste hulka kuuluvad muu hulgas üldehitustööd, remonditööd, renoveerimistööd, ehitusprojektide juhtimine ja palju muud. Kõik tööd teostatakse Eesti Vabariigi piires, tagades seeläbi kohalikele klientidele

Dropdown

kõik artiklid

Mis on uusehitis?

Uusehitised on ehitusmaailma põnev valdkond, mis võimaldab luua midagi täiesti uut ja originaalset. Need on projektid, kus arhitektid ja ehitusinsenerid saavad
ssb.ee
Uusehitised on ehitusmaailma põnev valdkond, mis võimaldab luua midagi täiesti uut ja originaalset. Need on projektid, kus arhitektid ja ehitusinsenerid saavad oma loovust vabalt rakendada, kavandades ja ehitades hooneid alates nullist. Siin uurime lähemalt, mis on uusehitised ja miks need on nii olulised meie ühiskonnas. Uusehitised on uute hoonete või rajatiste loomine tühjalt lehelt. See tähendab, et olemasolevat struktuuri ei lammutata ega renoveerita; selle asemel luuakse täiesti uus ehitus. Uusehitused võivad hõlmata kõike alates elamutest ja büroohoonetest kuni tehaste ja sildadeni.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.