Rohkema info nägemiseks:

GREENEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Valmistame Eestis keskkonnasõbralikku joogariietust, kasutades orgaaniliselt kasvatatud materjale.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast GREENEST-isse, kus meie kirg jooga vastu ja pühendumus planeedile põimuvad, luues ülima keskkonnateadliku joogariiete kollektsiooni. Sündinud Eesti maalilistest maastikest, on meie missioon lihtne, kuid sügav: Me valmistame keskkonnasõbralikke joogariideid orgaaniliselt kasvatatud materjalidest. Meie kollektsioon on tunnistus meie pühendumusest jätkusuutlikkusele ja teie mugavusele.

GREENEST-is usume, et teie joogapraktika peaks olema harmoonias loodusega. Seetõttu oleme hoolikalt disaininud ja tootnud joogariiete valiku, mis toetab mitte ainult teie praktikat, vaid austab ka keskkonda. Meie mitmekülgne kollektsioon sisaldab joogapükse, toppe, T-särke, tuunikaid ja seelikuid, mis on valmistatud parimast orgaanilisest puuvillast, bambusviskoosist, eukalüptipuust saadud tencelist ja linase-puuvillasegust. Need materjalid on hellad nii teie nahale kui ka Maale.

Meie tooted on inspireeritud teist – joogahuvilisest, kes väärtustavad mugavust, stiili ja jätkusuutlikkust. Oleme kuulanud joogapraktikute soovitusi ja lisanud unikaalseid, kehasõbralikke disaine, mis sobivad erinevate joogastiilidega. Olgu te siis joogastuudios, tantsusaalis või lihtsalt vaba aega nautides, meie rõivad pakuvad võrdlematut mugavust ja mitmekülgsust.

GREENEST joogariided on mõeldud kõigile. Meie valikus on nii avarad tuunikad ja püksid kui ka tihedalt ümber keha istuvad retuusid ja topid, saadaval suures värvide spektris, mis sobivad teie meeleoluga ja praktikaga. Kundalini joogide poolt eelistatud puhtast valgest kuni looduse paletti peegeldavate maalähedaste toonideni ja klassikalisest mustast kuni erksate värvitoonideni, meie kollektsioon hõlmab mitmekesisust. Vastupidavus on võtmetähtsusega, kangad säilitavad oma kuju ja võimaldavad liikumisvabadust, mida täiendab kvaliteetne õmblustöö.

Avastage väärtused, mida me toome teie praktikasse ja uurige meie tootevalikut. Tutvuge meie suuruste tabeliga, et leida endale täiuslik sobivus ja liituge liikumisega, mis tähistab joogat, austades samal ajal Maad.

Kui soovite teha teadliku valiku joogariiete osas, mis on kooskõlas teie väärtuste ja stiiliga, siis ei pea te kaugemale vaatama kui GREENEST. 

Võtke meiega ühendust numbril +372 55515060 või aadressil info@organi igasuguste päringute või ostu sooritamiseks. Sukelduge maailma, kus keskkonnasõbralikkus kohtub elegantsiga ja kus iga ese jutustab jätkusuutlikkuse ja rahu loo.

VEEBIPOOD

GREENEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Teie naiste joogariided on nii mugavad ja stiilsed.

- Kai

Mugavad, ilusad ja keskkonnasõbralikud riided, soovitan!

- Martin

Nende kvaliteet ja mugavus on muljetavaldavad. Tõesti hea valik keskkonnasõbralikke rõivaid.

5 põhjust valida orgaanilised joogariided

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks jätkusuutlikkuse tähtsusest, kasvab orgaaniliste joogariiete nõudlus. Orgaanilised joogariided pakuvad keskkonnasõbralikkuse, mugavuse ja eetilise tootmise kombinatsiooni, mis on kooskõlas keskkonnateadlike tarbijate väärtustega. Orgaaniliste kangaste keskkonnamõju Orgaanilisi kangaid toodetakse ilma kahjulike pestitsiidide ja kemikaalideta. See ei aita mitte ainult vähendada mulla- ja veereostust, vaid soodustab ka bioloogilist mitmekesisust ja tervislikumaid ökosüsteeme. Orgaanilised materjalid on biolagunevad, mis tähendab, et need lagunevad

Dropdown

kõik artiklid

Bambusviskoosi eelised teie joogapraktikas

Bambusviskoos, tuntud ka kui bambusrajoon, on taastoodetud tsellulooskiud, mis on valmistatud bambustaimedest. See on toodetud protsessi kaudu, mis muudab bambu
ssb.ee
Bambusviskoos, tuntud ka kui bambusrajoon, on taastoodetud tsellulooskiud, mis on valmistatud bambustaimedest. See on toodetud protsessi kaudu, mis muudab bambuse viljaliha siidiseks, siledaks kangaks. See materjal on tekstiilitööstuses, eriti joogariietuses, muutunud lemmikuks tänu oma arvukatele kasulikele omadustele. Joogaharrastajad valivad üha enam oma riietuseks bambusviskoosi, kuna see on kooskõlas jooga põhiväärtustega: teadlikkus, austus looduse vastu ja harmooniline elustiil. Kangas on loodusliku päritoluga ja sellel on minimaalne keskkonnamõju, muutes selle ideaalseks valikuks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.