Rohkema info nägemiseks:

SEIKLUSKLIINIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 989; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SEIKLUSKLIINIK OÜ kohta arvamuslugu!"

SEIKLUSKLIINIK OÜ hetkeolukord

Juba 989 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

OUn Seikluskliinik asutati 2010 a. Firma ponhitegevuseks on reisikorraldusteenuse pakkumine ning erinevate seiklusreiside organiseerimine.

Samuti korraldatakse kliendiunritusi ning seiklusmannge.

Ettevonte jantkab kanesoleval aastal samade tegevustega. Seikluskliinik OUn ja kogu turismisektor on COVID19 tagajanrjel ning

Vene-Ukraina sõja tõttu sattunud tonsise lonongi alla. Kahanenud on klientide vonimalused ja soov reisida samuti puuduvad ettevonttel vonimalused korraldada reise antud mahus senistesse sihtkohtadesse. Selles olukorras vontsime plaani keskenduda rohkem kohalikule turule ja vonimalikele lanhiriikidele vastavalt riikidevahelistele regulatsioonidele. Ilmnenud on tendents, et reisiotsuseid võetakse ette viimasel minutil.

See raskendab reiside korraldamist senisel viisil, sest viimasel minutil ei saa enam teatuid teenuseid osta ja broneerida klientidele. Kui selline tendetns jätkub, siis tuleb kohaneda vastavalt sellele ja hakata reisie korraldama vastavalt klientide tekkele ja võimalustele.

Käesoleval aastal on märgata olukorra paranemise märke ja oleme saanud asuda korraldama matku ja reise riikidesse, mis on Covidi olukorras sobivad.

Arengu edukaks jantkamiseks pononratakse tanhelepanu uute klientide leidmisele ning uute sihtkohtade vanljatonontamisele, et pakkuda uudset teenust olemasolevatele klientidele.

Aruandeaastal ei olnud ettevontte palgal unhtegi tononlist. Juhatuse liikmetele maksti aruandeperioodil tasu 0€.

SEIKLUSKLIINIK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.