Rohkema info nägemiseks:

PIPI PUHASTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pipi Puhastus pakub usaldusväärset, kiiret ja taskukohast puhastusteenust Pärnus ja üle Eesti. Puhastustöödest ehituseni – meie kogenud meeskond aitab teil ehitada, hooldada kinnisvara ja puhastada.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast veatu puhtuse ja pühendunud kinnisvara hoolduse valdkonda. PIPI PUHASTUS OÜ juures oleme me rohkem kui lihtsalt ettevõte; oleme teie usaldusväärne partner loomaks ja hoidmaks ruume, mis säravad puhtusest. Meie kõikehõlmav teenuste valik on loodud rahuldamaks iga vajadust, olgu selleks igapäevane kodu korrashoid või suuremahulise kinnisvara haldamise erinõuded.

Meie teenused

  • Puhastustööd: Rutiinsest hoolduskoristusest keerukate eripuhastustöödeni tagame, et iga teie ruumi nurk on laitmatu. Meie oskuste hulka kuulub ka pehme mööbli puhastus, tagades, et teie pehmed sisustuselemendid on sama puhtad ja kutsuvad kui need on mugavad.
  • Kinnisvarahooldus: Meie kinnisvarahoolduse teenused hõlmavad kõike alates muru niitmisest ja trimmerdamisest kuni mehhaniseeritud lumelükkamiseni. Hoolitseme teie välistingimuste eest sama hoolikalt kui teie interjööri eest, pakkudes haljastustöid, puude langetamist ja sambatõrjet, et hoida teie kinnisvara aastaringselt laitmatuna.
  • Ehitustööd ja tehnika rent: Ehituse ja tehnika rendi osas oleme teistele teiseks. Meie ehitustööde ja tehnika rendi teenused hõlmavad töömeeste renti, üldehitustöid, saunade ehitust ja spetsialiseeritud masinate nagu JCB teleskooptõstukid ja korvtõstukid renti, tagades, et teie projektid viiakse lõpule tõhususe ja asjatundlikkusega.

Meie pühendumus tipptasemele on kõikumatu ja oleme uhked, et pakume tipptasemel teenuseid, mis ületavad teie ootusi. Olgu teil vaja hoida oma kinnisvara võlu või vajate usaldusväärset partnerit oma ehitusprojektide jaoks, PIPI PUHASTUS OÜ on teie lahendus.

Astuge teekonnale puhtama ja korraldatuma maailma poole. Küsi hinnapakkumist! juba täna ja laseme teie ruumil muutuda puhtuse ja korra kantsiks.

PIPI PUHASTUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Johan

Kiire, usaldusväärne ja kvaliteetne teenindus

- Jaana

Professionaalne teenindus kogenud meeskonnalt

- Liisa

Taskukohane ja mugav lahendus kinnisvara hooldamiseks

5 nõuannet keskkonnasõbralikuks kodupuhastuseks

Keskkonnateadlikkuse kasvades suureneb ka keskkonnasõbraliku kodupuhastuse tähtsus. See ei ole ainult oma ruumi korras hoidmine; see on meie planeedi säilitamine tulevaste põlvkondade jaoks. Selles postituses uurime viit olulist nõuannet, kuidas hoida kodu puhtana ilma keskkonda kahjustamata. Nõuanne 1: Kasuta looduslikke puhastusvahendeid Looduslikud puhastusvahendid on paremad mitte ainult maale, vaid ka teie pere ja lemmikloomade tervisele. Need vähendavad kokkupuudet karmide kemikaalidega ja minimeerivad veekogude reostust. Oma puhastuslahenduste loomine koostisosadega nagu äädikas,

Dropdown

kõik artiklid

Kinnisvara aastaringse hoolduse käsiraamat

Kinnisvara aastaringne hooldus on ettevõtmine, mis nõuab hoolikat planeerimist ja detailidele tähelepanu pööramist. Olgu tegemist koduomaniku, kinnisvarahalduri
ssb.ee
Kinnisvara aastaringne hooldus on ettevõtmine, mis nõuab hoolikat planeerimist ja detailidele tähelepanu pööramist. Olgu tegemist koduomaniku, kinnisvarahalduri või ehitusettevõttega, kinnisvara heas seisukorras hoidmine mitte ainult ei säilita selle väärtust, vaid tagab ka ohutuse ja mugavuse. See juhend juhatab teid läbi hooajaliste hooldustööde, sise- ja välishoolduse näpunäidete ning professionaalsete teenuste, nagu PIPI PUHASTUS OÜ pakutavate, eeliste. Hooajalise hoolduse kontrollnimekiri Kui lumi sulab ja päevad pikenevad, on kevad uuenemise ja ettevalmistuse aeg. Peamised ülesanded

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.