Rohkema info nägemiseks:

ANUBIS EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie firma tegeleb hauaplatside heakorrastamise ja restaureerimisega. Kõiges, mida teie iganes soovite teha oma lähedaste hauaplatsil, saame teid aidata.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie mõistame, et lähedase elu mälestamine on püha tegevus. Meie missiooniks on pakkuda teile kõrgeima kvaliteediga hauakivide graveeringuid, hauakivide restaureerimist ja hauakive, mis on igavesti armastatud mälestuste väärilised tunnistajad.

Alates meie klassikaliste betoonpiirete ajatust elegantsist kuni graniidist monumentide kestva iluni, iga tükk on valmistatud hoolikalt ja täpselt. Meie teenused hõlmavad ka hauaplatside hooldust ja restaureerimist, tagades, et teie lähedaste viimne puhkepaik hoitakse suurima austuse ja väärikusega.

Meie osavad käsitöölised on spetsialiseerunud olemasolevatele hauakividele kirjade ja piltide lisagraveeringutele, andes igale mälestusmärgile isikliku puudutuse. Pakume ka portree graveeringuid, et jäädvustada lahkunu olemust, luues kivist kestva kujutise.

Mõistes säilitamise tähtsust, pakume terviklikke restaureerimisteenuseid, sealhulgas hauapiirete puhastamist, sammalde ja hallituse tõrjet, kirjade ja piltide uuendamist ning graniidi poleerimist, et taastada selle algne läige. Meie ekspertiis hõlmab ka kunstkivide restaureerimist, tagades, et hauaplatsi iga aspekti eest hoolitsetakse hoolikalt.

Täiendage puhkepaiga rahu meie lisateenustega, nagu vaasid, pingid, laternad ja graniidilaastud. Meie veebipõhine hauakivide kujundamise tööriist võimaldab teil luua kohandatud kujunduse või võite meiega ühendust võtta eksklusiivse kujunduse saamiseks, mis on kohandatud teie vajadustele.

ANUBIS EESTI OÜga võite olla kindlad, et iga detail on käsitletud professionaalsuse ja tundlikkusega. Kutsume teid uurima meie töönäidiseid, hindu ja tingimusi meie veebisaidil või võtke meiega otse ühendust, et arutada teie konkreetseid nõudeid.

Valige ANUBIS EESTI OÜ väärika austusavalduse jaoks, mis austab teie lähedaste pärandit. Igavesed mälestused, kivisse raiutud – see on meie lubadus teile.

Võta meiega ühendust!

Vaata rohkem

ANUBIS EESTI OÜ kontaktid

ANUBIS EESTI OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Anubis Eesti alustas 2012 aastal tööd kalmistutel ausammaste paigaldamise -ja restaureerimisega . Organiseerimise raskuste ja kogunemiste puudumise tõttu 2021 aasta käive vähenes ja moodustas 40495 EUR. Juhatuse liikme palka 2022 moodustas 22748euro

Dropdown

kõik artiklid

5 nõuannet, kuidas valida oma lähedase hauakivi jaoks täiuslikku kirjatäht

Oma lähedase hauakivi kirjatähtede valimine on sügav ülesanne, mis nõuab mõtlikkust ja hoolt. See on kestev austusavaldus, mis räägib inimese ainulaadsest elust
ssb.ee
Oma lähedase hauakivi kirjatähtede valimine on sügav ülesanne, mis nõuab mõtlikkust ja hoolt. See on kestev austusavaldus, mis räägib inimese ainulaadsest elust ja pärandist. Selles juhendis uurime viit olulist nõuannet, mis aitavad teil valida hauakivile täiuslikku kirjatähti, austades teie lähedase mälestust. Hauakivi kirjatähtede tähenduse mõistmine Hauakivid on inimese viimse puhkepaiga püsivad tähistajad, pakkudes kohta, kus ellujäänud saavad külastada ja mälestada. Kirjatäht on selle mälestusmärgi süda, mis võtab kokku isiku olemuse, keda see tähistab. Isikupärastatud kirjatäht

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.