Rohkema info nägemiseks:

VB DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetse ja individuaalse sisekujundusteenuse pakkumisega, mis keskendub klientide isikupära ja vajaduste esiletõstmisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

VB DESIGN OÜ pakub professionaalset ja individuaalset sisekujundusteenust, mille eesmärk on luua aegumatu, harmooniline ja stiilne interjöör. Ettevõtte asutaja Viktoria Bankov alustas oma karjääri sisekujundajana Tallinnas juba 2007. aastal, samal ajal õppides ülikoolis sisekujundust ja tootedisaini. Oma kire ja pühendumuse abil on ta omandanud laialdase kogemuse ning sügava arusaamise sisekujunduse protsessist.

Pärast sisekujunduse- ja tootedisaini kõrghariduse omandamist 2009. aastal on Viktoria pidevalt täiendanud oma teadmisi ja oskusi, olles alates 2016. aastast Eesti Sisearhitektide Liidu liige. Tema kirg luua interjööre, mis peegeldavad tellija individuaalsust ja stiili, on viinud ta diplomeeritud sisearhitekti staatusele 2021. aastal.

VB DESIGN OÜ pakub mitmesuguseid teenuseid, mis hõlmavad kogu sisekujundusprotsessi alates kontseptsiooni loomisest kuni autorijärelevalveni. Ettevõtte teenuste hulka kuuluvad ruumi planeerimine, valgustuse ja värvilahenduste väljatöötamine, eritellimusmööbli projekteerimine ning konsultatsioonid ja autorijärelevalve.

Viktoria ja tema meeskond teevad tihedat koostööd klientidega, et mõista nende isiklikke vajadusi, eelistusi ja elustiili ning kujundada sisekujunduslahendusi, mis vastavad täpselt nende ootustele. Ettevõte keskendub alati kvaliteedile, täpsusele ja professionaalsusele, tagades, et iga projekt oleks terviklik ja rahuldaks klientide kõrgeimaid standardeid.

VB DESIGN OÜ pakub oma klientidele mitte ainult sisekujundusteenuseid, vaid ka usaldusväärset ja professionaalset nõustamist ning järelvalvet, et tagada kogu projekti sujuv ja edukas elluviimine. Tugevad suhted tarnijate ja meistritega ning pidev objekti külastamine on osa ettevõtte põhiväärtustest, mis tagavad kvaliteetse lõpptulemuse.

Kokkuvõttes on VB DESIGN OÜ pühendunud pakkuma oma klientidele kõrgtasemel sisekujundusteenuseid, mis ületavad ootusi ja loovad unikaalseid ja inspireerivaid interjööre, mis kestavad aastaid.

Kontakt

VB DESIGN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika K.

Viktoria ja tema meeskond võtsid arvesse kõiki meie soove ning loovad imelise tulemuse!

- Kätlin S.

Suurepärane teenus ja suurepärane tulemus. Aitäh, et muutsite meie kodu nii ilusaks!

- Tanel T.

Väga rahul oma uue kodu sisustusega. Soovitan kindlasti!

Kuidas maksimeerida väikese eluruumi funktsionaalsust ja esteetilist atraktiivsust?

Linnastumise kasvades jätkub trend väiksemate eluruumide poole. Linnaelanikud leiavad end üha sagedamini kompaktsetest korteritest ja kodudest, kus iga ruutmeeter on arvel. See nihe on käivitanud loovuse laine sisekujunduses, keskendudes piiratud ruumide funktsionaalsuse ja esteetilise atraktiivsuse maksimeerimisele. Väikesed ruumid esitavad unikaalseid väljakutseid, alates hoiustamispiirangutest kuni mitmeotstarbeliste alade vajaduseni. Siiski pakuvad need väljakutsed ka võimalusi innovatsiooniks ja traditsiooniliste paigutuste ümberkujundamiseks. Ruumi säästva disaini põhimõtete

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutab valgustus meie kodu atmosfääri ja meeleolu?

Valgustus ei ole lihtsalt funktsionaalne komponent kodukujunduses; see on keskne element, mis võib muuta ruumi õhkkonda, meeleolu ja kasutatavust. Õige valgustu
ssb.ee
Valgustus ei ole lihtsalt funktsionaalne komponent kodukujunduses; see on keskne element, mis võib muuta ruumi õhkkonda, meeleolu ja kasutatavust. Õige valgustus tagab, et kodu ei ole mitte ainult elamiskõlblik, vaid kiirgab ka soovitud esteetilist ja emotsionaalset resonantsi. Kui valgustus on läbimõeldult integreeritud, toimib see võimsa disainivahendina, mis suudab esile tuua arhitektuurilisi jooni, luua sügavust ja segmenteerida ruume ilma füüsiliste tõketeta. Valgustuse psühholoogiline mõju Valguse intensiivsus ja värv võivad oluliselt mõjutada inimeste meeleolu ja energiataset. Soe

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.