Rohkema info nägemiseks:

BRASOVSKI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1200; jälgijaid - 2. Arvustusi - 5; Artikleid 2+ "Kirjuta BRASOVSKI OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Elektrirevolutsiooni südames seisab BRASOVSKI OÜ innovatsiooni ja kvaliteedi majakana elektrisõidukite (EV) laadimislahenduste maailmas. EV omanike volitamisele pühendunult toome teieni o8.ee - teie lõppsihtkoht tipptasemel EV laadijate ja professionaalsete paigaldusteenuste jaoks.

Meie teekond algas visiooniga hõlbustada sujuvat üleminekut keskkonnasõbralikule transpordile. Mõistes usaldusväärse ja tõhusa laadimisinfrastruktuuri keskset rolli, asusime missioonile kureerida laadijate portfelli, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületab kvaliteedi ja ohutuse kõrgeimaid standardeid.

Miks valida meid? Meie mitmekesine EV laadijate valik on hoolikalt kujundatud, et rahuldada elektriauto entusiastide erinevaid vajadusi. Olgu selleks kodu- või äriline kasutus, meie tooted lubavad kompromissitut sooritusvõimet ja vastupidavust. Intuitiivne veebipood o8.ee tagab, et teie elektrisõiduki jaoks õige laadija valimine on lihtne ja muretu. Detailne tootekirjeldus ja tehnilised spetsifikatsioonid juhendavad teid kergesti informeeritud otsuste tegemisel.

Kui te ostlete meilt, siis te ei soeta ainult laadijat; te investeerite tulevikku, kus efektiivsus, keskkonnasäästlikkus ja kuluefektiivsus koonduvad. Meie laadijad uhkeldavad muljetavaldavate efektiivsuse määrade, keskkonnasõbralike laadimisvõimaluste ja on pikas perspektiivis teie rahakotile sõbralikud.

Uusimate tehnoloogiliste saavutuste omaksvõtuga sisaldab meie tootevalik tipptasemel lahendusi, mis tagavad kiire ja tõhusa laadimise. EV Meter laadijate ametlike esindajatena Baltikumis pakume seadmeid mugava kaardimakse võimalusega, mis on ideaalsed parklates ja garaažides kasutamiseks, kaotades vajaduse mitme rakenduse või RFID kaartide järele.

Meie pühendumus teile ulatub kaugemale müügist. Oleme uhked erakordse klienditeeninduse üle, valmis igal sammul abistama ja nõustama. Tasuta tehnilise toe ja juhenditega eesmärgime muuta teie EV laadimiskogemuse võimalikult sujuvaks.

Avastage spetsiaalselt kujundatud o8 elektriauto laadija – kompaktne, kuid võimas ja sobilik igapäevaseks kasutamiseks igale EV omanikule. Liituge meiega sõites rohelisema, jätkusuutlikuma tuleviku poole. Laadige end BRASOVSKI OÜga, kus innovatsioon kohtub mugavusega.

Kontakt

BRASOVSKI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark T.

Olen väga rahul oma uue EV laadijaga. Paigaldus oli sujuv ja professionaalne.

- Anna K.

Suurepärane teenus ja tugi. Minu EV laadija töötab ideaalselt!

- Liisa S.

Suurepärane klienditeenindus ja kvaliteetsed tooted.

Kuidas valida õige elektrisõiduki laadimisseade koduseks kasutamiseks?

Elektrisõidukid (EV) on revolutsiooniliselt muutmas meie mõtteviisi transpordist, pakkudes puhtamat ja jätkusuutlikumat alternatiivi traditsioonilistele bensiinimootoriga autodele. Elektrisõiduki omamise kriitiline komponent on õige laadimisseadistus. See hõlmab erinevate elektrisõidukite laadimistasemete mõistmist, alates 1. tasemest (standard kodumajapidamise pistikupesad) kuni 2. tasemeni (kõrgema pinge kodu- ja avalikud laadijad) ja DC kiirlaadimiseni (avalikud jaamad, mis pakuvad kiiret laadimist). Effektiivne elektrisõiduki laadimisseadme paigaldamine on oluline mitmel põhjusel. See

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.