Rohkema info nägemiseks:

KAARE LELULA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kaarelelula pakub teile ja teie lapsele mänguasju, õuekaubaid, õppevahendeid, töövihikuid, mööblit ja palju muud, et aidata teie lapsele kasvada ja õppida.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

OÜ Kaare Lelula on ettevõte, mille juured ulatuvad aastasse 1998, mil alustas tegevust mänguasjade müügiga OÜ Kaaveri Kaubandus. Aastal 2012 sai alguse uus peatükk meie ajaloos, kui loodi OÜ Kaare Lelula, mis on OÜ Kaaveri Kaubanduse õigusjärglase OÜ Kaare Kaubanduse sõsarfirma.

Meie ettevõtte on läbi aegade olnud tuntud oma pühendumuse ja kogemuste poolest. Tänaseks on meie meeskond kasvanud ja koosneb kogenud müügispetsialistidest, kes on võtnud enda kanda ettevõtte peamise tegevussuuna.

Kes me oleme? Oleme pika ajalooga ettevõte, mis on pidevalt arenenud ja kohandunud turu vajadustega. Millega tegeleme? Kuigi meie tegevusvaldkond on lai, keskendume peamiselt sellele, mis on lastele oluline, pakkudes neile parimat kvaliteeti ja valikut.

OÜ Kaare Lelula on rohkem kui lihtsalt ettevõte – see on lugu pühendumusest, kogemusest ja soovist pakkuda parimat.

külasta poodi

KAARE LELULA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Malle K.

Kaare Lelula mänguasjad on aidanud mu lastel arendada nii motoorseid kui ka kognitiivseid oskusi. Suurepärane valik ja teenus!

- Jaan M.

Minu lapsed on Kaare Lelula mänguasjadega nii rahul. Need on vastupidavad ja ohutud. Aitäh teile

- Reet T.

Nende mööblivalik on väga praktiline ja kvaliteetne. Soovitan

KAARE LELULA OÜ tegevusaruanne 2022

Meie peamiseks tegevusvaldkonnaks on mänguasjade müük, mis on suunatud põhiliselt koolieelsetele lasteasutustele ja huviringidele. Meie missiooniks on pakkuda kvaliteetseid, harivaid ja lõbusaid mänguasju, mis aitavad kaasa laste arengule ja pakuvad neile rõõmu. Meie mänguasjade valik on lai ja mitmekesine, hõlmates kõike alates klassikalistest lauamängudest kuni interaktiivsete tehnoloogiliste mänguasjadeni. Lisaks füüsilistele müügikohtadele pakume oma tooteid ka e-poe kaudu. Meie e-pood on loodud mugavuse ja lihtsuse silmas pidades, võimaldades klientidel osta meie tooteid igal ajal ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mänguasjad arendavad laste oskusi?

Mänguasjad pole lihtsalt lõbusad esemed, millega lapsed mängivad. Need on olulised vahendid, mis aitavad kaasa laste oskuste arendamisele. Aga kuidas? Esiteks,
ssb.ee
Mänguasjad pole lihtsalt lõbusad esemed, millega lapsed mängivad. Need on olulised vahendid, mis aitavad kaasa laste oskuste arendamisele. Aga kuidas? Esiteks, mänguasjad aitavad arendada laste motoorseid oskusi. Näiteks pusled ja klotsid aitavad lastel arendada peenmotoorikat ja koordinatsiooni. Teiseks, mänguasjad aitavad arendada laste kognitiivseid oskusi. Mänguasjad, mis nõuavad loogilist mõtlemist ja probleemide lahendamist, aitavad lastel arendada kriitilist mõtlemist. Kolmandaks, mänguasjad aitavad arendada laste sotsiaalseid oskusi. Mänguasjad, millega saab mängida koos teiste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.