Rohkema info nägemiseks:

BDG FRANCE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 74; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta BDG FRANCE OÜ kohta arvamuslugu!"

BDG FRANCE OÜ hetkeolukord

Juba 74 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ BDG France on asutatud 2012.aasta alguses.

OÜ BDG France põhitegevus on kosmeetiliste toodete tootmine ja müük. Antud valdkonnaga olid seotud põhilised investeeringud ja arendustegevus aruandeperioodil.

OÜ BDG France tegeles aruandeperioodil järgmise arendustegevusega: kosmeetilise sarja väljatöötamine, eesmärgiga pakkuda seda esteetiliste kirurgia kliinikate ja kosmeetiliste kaupluste kaudu, potentsiaalsete partnerite leidmine. Unikaalse kosmeetika väljatootmine on tellitud tunnustatud Šveitsi laboratooriumist, Natalia Caldarella patenteeritud skeemi järgi. Hetkel on välja töötatud ka selle pakend ja kuju, ning toodang on valmis tootmiseks. Sügisel 2013.a. tutvustasime oma toodangut ilumessil Pariisis. Samal ajal ilmus ajakirjades artikkel kosmeetilise sarja kohta. 2013.aasta lõpuks olid tehtud esimesed müügid eesmärgiga tutvustada toodangut maailmas.

Järgmiseks aruandlusperioodiks põhieesmärgiks on kosmeetilise toodangu toomine kohalikule ja välisturule, partneritega püsikontaktide loomine.

2022. aastal moodustas OÜ BDG France müügitulu 37 710 eurot.

Osaühingu juhatus on kaheliikmeline ning tegutses äri huvides tasuta.

BDG FRANCE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.