Rohkema info nägemiseks:

SEZAN INVESTMENTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1460; jälgijaid - 4. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta SEZAN INVESTMENTS OÜ kohta arvamuslugu!"

SEZAN INVESTMENTS OÜ hetkeolukord

Juba 1460 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE

Sezan Investments OÜ on loodud 2012. aastal ning põhineb täielikult erakapitalil. Ettevõtte põhiliseks tegevusalaks on kinnisvara arendus, - ost, -müük ning vahendus. Sezan Investments OÜ soovib olla kiiresti arenev ning muutustega kohanduv ettevõte, mis reageerib kohalikele kinnisvaraturu trendidele. Seoses sellega otsitakse aktiivselt arendusobjekte , koostööpartnereid ning potensiaalseid ostjaid olemasolevatele objektidele. Ettevõte jätkab tegevust 2023. aastal.

Bilnasipäeva seisuga on Sezan Investments OÜ omandis kinnisvarainvesteering, mida hoitakse väärtuse kasvu eesmärgil.

2022. aastal ei omanud ettevõte töötajaid ega arvestanud tasusid ja muid olulisi soodustusi tegev- ja kõrgemale juhtkonnale.

2022. aastal teenis ettevõte kasumit intressituluna kolmandatele osapoolte antud laenudelt ning finantsinvesteeringutelt sidusettevõtetesse.

Eelnevate perioodide akumuleeritud kahjumist tingituna ei vasta ettevõtte omakapital äriseadustikus kehtestatud nõuetele, kuid positsioon paranes võrreldes eelneva aastaga - 2023. aastal teenis ettevõte kasumit 63 tuhat eurot. Ettevõtte juhatus kavatseb jätkata samal kursil, kattes tekkinud kahju järgnevate perioodide kasumiga ning taastada omakapital seaduses kehtestatud nõuetele. Ettevõttel puuduvad välised kreeditorid, ettevõttel on likviidseid varasid ning investeeringuid mille müügist nimetatud olukord lahendada järgnevatel perioodidel. Täiendavat kindlust ettevõtte jätkuvuse osas lisab fakt, et ettevõtte ainukeseks võlausaldajaks on omanikud, kelle laenu saab võimalusel konverteerida omakapitaliks. Aruande esitamise ajal (märts 2023) on ettevõtte teeninud täiendavat tulu ning seetõttu on finantspositsioon ja omakapitali seisukord parem.

2023. aasta eesmärgiks on tegeleda kinnisvara ostu-müügi ning vahendusega.

SEZAN INVESTMENTS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.