Rohkema info nägemiseks:

ARTFLIX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie koolitusteprogramm hõlmab mitmeid teemasid alates digikujundusest ja veebidisainist kuni reklaami, turunduse, veebiarenduse ning SEO optimeerimiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast loovuse ja innovatsiooni esirinda, kus algab sinu teekond digitaalse valdkonna valitsemiseks. ARTFLIX OÜ-s usume, et inimeste võimestamine oskuste ja teadmistega muudab nende digitaalsed unistused reaalsuseks. Meie missioon on lihtne: Pakume põhjalikku koolitust digitaalses disainis, Adobe tarkvaras, veebimeisterlikkuses ja reklaamitehnikates, et aidata sul digitaalmeedia kiiresti muutuvas maailmas silma paista.

Olenemata sellest, kas oled tulevane fotograaf, algaja videograaf, kirglik disainer või ambitsioonikas veebimeister, on meie hoolikalt koostatud kursused mõeldud vastama sinu ainulaadsetele püüdlustele. Alates foto- ja videoteooria alustest kuni veebiarenduse ja e-kaubanduse keerukate nüanssideni on meie õppekava nii mitmekesine kui ka detailne.

Haara Adobe'i komplekti võimust praktilise koolitusega Lightroomis, Photoshopis, Illustratoris, InDesignis, PremierPros ja AfterEffects. Astu veebimeisterlikkuse maailma meie spetsialiseeritud kursustega Joomlas, WordPressis ja WooCommerce'is. Õpi köitma publikut veenva kopeerimise ja SEO optimeerimisega, mis tõstab sinu sisu otsingutulemuste tippu.

Meie tipptasemel online pluss kursused pakuvad online-õppe paindlikkust koos võimalusega osaleda isiklikel sessioonidel, tagades, et saad hariduskogemuse, mis on kohandatud sinu elustiiliga. Iga klassiruumi kaameratega ja otseülekannetega ekraanidelt saad sukelduda õppimisse ükskõik kus maailma nurgas sa ka ei viibiks.

ARTFLIX OÜ-s ei ole meie eesmärk ainult teadmiste jagamine; me tahame luua digitaalsete pioneeride kogukonda, kes on valmis jätma oma jälje. Liitu meiega ja Vabasta oma digitaalne potentsiaal!

KONTAKT

ARTFLIX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit

Adobe tarkvarakoolitus oli suurepärane! Praktilised näited muutsid keerulise lihtsaks.

- Laura

Väga rahulik ja informatiivne koolitus digikujundusest.

- Mari

Veebiarenduse kursus andis hea aluse.

Seo valdamine: näpunäited kõrgemale jõudmiseks

Otsingumootori optimeerimine (SEO) on praktika, mis suurendab teie veebisaidile orgaaniliste otsingumootori tulemuste kaudu suunatud liikluse hulka ja kvaliteeti. See hõlmab otsingumootorite poolt sisu järjestamiseks kasutatavate algoritmide mõistmist ja ära kasutamist. Otsingumootorid kasutavad veebilehtede indekseerimiseks ja järjestamiseks keerulisi algoritme. Nad vaatavad selliseid tegureid nagu märksõnade asjakohasus, saidi struktuur ja tagasilinkide olemasolu, et määrata saidi kvaliteeti ja asjakohasust. Asjakohasus viitab sellele, kui hästi teie sisu vastab otsija päringule, samas kui

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend e-kaubanduseks WooCommerce'iga

WooCommerce on võimas, avatud lähtekoodiga e-kaubanduse pistikprogramm, mis on mõeldud WordPressile. See võimaldab kasutajatel muuta oma WordPressi veebilehed t
ssb.ee
WooCommerce on võimas, avatud lähtekoodiga e-kaubanduse pistikprogramm, mis on mõeldud WordPressile. See võimaldab kasutajatel muuta oma WordPressi veebilehed täielikult toimivateks veebipoodideks. Kasutajasõbraliku liidese ja ulatuslike kohandamisvõimalustega on WooCommerce saanud väikeste kuni keskmise suurusega ettevõtete ja ettevõtjate eelistatud lahenduseks, kes soovivad internetis tooteid või teenuseid müüa. WooCommerce pakub mitmeid eeliseid, sealhulgas paindlikkust, kulutõhusust ja suurt arendajate ja kasutajate kogukonda. See on väga kohandatav, võimaldades poe omanikel oma saite

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.