Rohkema info nägemiseks:

RGM ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1280; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RGM ESTONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

RGM ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 1280 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Sven-Art Ivask (22.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Osaühing tegeleb peamiselt IT, Interneti, tava- VoIP- ja mobiiltelefoni teenuste ja IT- ning sidelahenduste osutamise, seadistuse ning nendega kaasnevate kaupade müügiga.

Pakume serveriteenuseid ning programmeerime ja arendame klientidele veebi- ja mobiilirakendusi.

Teostame nõrkvoolupaigaldisi: paigaldame arvuti- ja WiFi-võrke, tehnilisi turva- ja valveseadmeid, videovalvesüsteeme, kaameraid, ühendame päikesejaamu ja teostame kõige eelneva Internetivõrku ühendamist ja seadistamist. Oleme teostanud suurtele ehitusobjektidele paigaldatud süsteemide järelevalvet ja auditit.

Ettevõttes töötas 2 palgalist töötajat. Enamuse olulistest teenustest ostame aga sisse allhankena erinevate firmade ja spetsialistide käest ning integreerime nendest klientidele vajaliku paketi.

Järsult on kasvanud taastuvenergia, energiasäästu, energiasalvestuse ning kliimaneutraalsuse globaalsed trendid ja ka energiahinnad ning liigume ja panustame tulevikus jõuliselt ka selles suunas.

2022 majandusaasta lõpetas ettevõte kasumiga.

Tuleval aastal on plaanis jätkata sarnast tegevust ja stabiilset kasvu.

Finantssuhtarvud ja nende arutamise metoodika 2 022 2 021

Müügitulu kasv 3,09% 4,31%

Ärikasumi rentaablus 1,38% 3,37%

Maksevalmiduse kordaja 1,66 1,45

Omakapitali määr 52,31% 46,15%

Müügitulu kasv = (müügitulu aruandeaastal - müügitulu eelmisel aastal)/ müügitulu eelmisel aastal

Ärikasumi rentaablus = ärikasum/ müügitulu

Maksevalmiduse kordaja = käibevarad/ lühiajalised kohustused

Omakapitali määr = omakapital / koguvara

RGM ESTONIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.