Rohkema info nägemiseks:

ACSAD IKLANBERENY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 547; jälgijaid - 4. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ACSAD IKLANBERENY OÜ kohta arvamuslugu!"

ACSAD IKLANBERENY OÜ hetkeolukord

Juba 547 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022: esitamata

Ettevõte ei ole majandusaasta aruannet, kust tegevusaruandeid lugeda saab, esitanud. Iga ettevõtte olukord on unikaalne, kuid levinumad põhjused tegevusaruande mitteesitamiseks võivad olla turuolukorra halvenemine, klientide nõudluse langus, rahalised raskused vms.

ACSAD IKLANBERENY OÜ kontaktid

ACSAD IKLANBERENY OÜ: kuivati läks tankistile

ACSAD IKLANBERENY OÜ ehk varasema nimega KIVIJÄRVE KUIVATI OÜ  alustas peaaegu 6 aastat tagasi, mil juhatuse liige Joel Kivimurd selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 12 aastat. Firmat vedas Kivimurd üksinda kuni septembri alguseni, mil tal juhitööst villand sai. Nimelt on nüüd osaühingu juhitooli endale krabanud Lauri Hansberg , kelle eestvedamisel on muutunud ka firma nimi. Käik on mõnevõrra kummastav, sest tavaliselt nii käbedaid ärisid Hansbergile ei jäeta. Ettevõttel on üleval küll pirakas maksuvõlg, kuid viimaste aastate kasumit vaadates oleks selle

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.