Rohkema info nägemiseks:

SUNRISEMEDIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 177; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SUNRISEMEDIA OÜ kohta arvamuslugu!"

SUNRISEMEDIA OÜ hetkeolukord

Juba 177 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

SunriseMedia OÜ on 2013. aasta maikuus asutatud ettevõte, mille põhitegevusalaks on ajakirjanduse ja meediaga seotud tegevused- sõltumatute uudislugude ja filmide tootmine ja vahendamine, uuriv ajakirjandus ning meediasuhted.

Juhatus hindab ettevõtte majandustulemusi 2022. aastal rahuldavaks. Müügitulu teeniti 80 748 eurot, mis on 82,3 % rohkem kui eelmisel, 2021.

majandusaastal. Puhaskasumiks kujunes 11 783 eurot. Peamine tulu teeniti eelpool kirjeldatud teenuste osutamisega erinevatele lepingupartneritele Soomes.

Ettevõttes töötas majandusaastal üks töötaja, kelle töötasufond oli 9 234 eurot. Juhatuse liikme tasusid SunriseMedia OÜ ei maksnud.

Järgneval majandusaastal on plaanis jätkata samadel tegevusaladel. SunriseMedia OÜ 2023. aasta arengukava on rahulik, keskendutakse kliendibaasi säilitamisele. Eesmärgiks on toota uudislugusid erinevatest riikidest ja kajastada kohalikke uudiseid ning vahendada ja tõlkida muu maailma uudiseid.

Pikemas perspektiivis on ettevõtte arengukava konservatiivne, vältides liigseid riske ning suurt laenukoormust. Põhiliseks eesmärgiks on käibe kasvatamine ja kasumi suurendamine.

SUNRISEMEDIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.