Rohkema info nägemiseks:

NEOVENATOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 387; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta NEOVENATOR OÜ kohta arvamuslugu!"

NEOVENATOR OÜ hetkeolukord

Juba 387 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Neovenator OÜ alustas majandustegevusega aasta 2013. septembris ning äriühingu peamine tegevussuund on siiani olnud endale kinnisvara soetamine ning soetatud vara edaspidine välja rentimine. Minimaalne lepingu periood on 1. aasta.

Äriühingul on plaanis enda tegevust laiendada ja soodsate võimaluste korral täiendavate investeeringute tegemine kinnisvarasse eesmärgiga see hiljem anda rendile.

Aasta 2020 alanud COVID-19 mõjutused kinnisvara üürimisse annavad tunda ka antud ühingu tulemistes, enam ei ole võimalik nii kiirelt vabanevale üüripinnale uut üürniku leida, sest suuresti on vaba vakants just 2-toaliste korterite hulgas. Antud muudatused annavad ühingule võimaluse keskendud turu sellele segmendile, mis on jätkuvalt nõudlustega kaetud ja kus puudub aktiivne turg. Aastal 2022/2023 annab üüriturul tegutsevate ühingute tegevuses tunda Ukrainas alanud sõja mõjud, samuti on suurenenud kulutused elektrienergiale, mis tingib ka olukorda, kus üürihinda tuleb hoida stabiilsena, et oleks võimalik olla konkurentsis.

Äriühing on jätkuvalt tegutsev.

NEOVENATOR OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.