Rohkema info nägemiseks:

NYTREND OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 111; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 9+ "Kirjuta NYTREND OÜ kohta arvamuslugu!"

Valga Mööblivabriku neerulaud

Neerulaua disain sündis 1960. aastatel disainer Are Kala sulest ja mudeli nimeks sai M-80. Käesoleva laua näol on tegemist pisut hilisema Valga Mööblivabriku toodanguga Seisukord enne neerulaua restaureerimist pealmine plaat valmistatud pöögi naturaalspooniga kaetud puitlaastplaadist; jalad on värvitud ja valmistatud täispuidust; detailid liimitud kondiliimiga; laua aluspinnal vabriku märgis “Valga Mööblivabrik”; jala otsad on veekahjustusest pundunud, … Valga Mööblivabriku neerulaud Read More » The post Valga Mööblivabriku neerulaud appeared first on Mai Latte.

Loe algallikast mailatte.ee

Dropdown

kõik artiklid

Pähkli­puust kapi restaureerimine: spooni­parandused ja viimistlus

Restaureerimise eesmärk oli taastada kapi esialgne tagajalgade kõrgus, parandada spoonikahjustused ja taastada viimistlus, säilitades spooni ajalooline paatina.
mailatte.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.