Rohkema info nägemiseks:

KÕNNUKAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 266; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KÕNNUKAS OÜ kohta arvamuslugu!"

KÕNNUKAS OÜ hetkeolukord

Juba 266 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Kõnnukas loodi juulikuus 2014 eesmärgiga korraldada toidukaupade ja muude hädapäraste tarbekaupade jaemüüki Kõnnu külas,

Harjumaal.

2022.a aastal tegutses Kõnnukas OÜ suvekuudel, mai kuu lõpust septembri alguseni.

Suve perioodil on külas rohkem rahvast liikumas ja pood on hea koht kus teha väike peatus jäätise söömiseks ja limonaadi joomiseks. Pood on põhikoht külarahval kokkusaamaks. Kuna asume külamajas, siis kogu küla ühistegevus toimubki kauplusega samas majas ning kõrval oleval külaplatsil. Poe sulgemisel septembri aluguses oli kaubavarud müüdud. Talve kuudel on kauplus suletud.

Poe toimimine on raske ning iga aastaga väheneb ka rahvaarv aga soov külapoodi säilitada on suur! Kuna külakioski pidamine on keeruline siis oleme ülevaadanud ja vähendanud sortimenti, et vähendada mahakandmisi ja kauba riknemist. Samuti on hinnad kallinenud ning saame vaevu makstud kaupade eest.

Kaupluses töötab töötaja, kes teeb meil tasuta tööd, seega jääb meil ära tööjõukulud.

Kaupluse püsikliendile on toimimine rõõmuks ning innustab meid tegevusega jätkama, et toimiks rahva kokkusaamine ja rahvaliikumine külas.

Kaupluse eesmärk ei ole tuluteenimine vaid ühtsusemoodustamine külas.

Iga aasta mõtleme ja kaalume, kas uuesti järgmine aasta avada.

KÕNNUKAS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.