Rohkema info nägemiseks:

REHVIAIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 838; jälgijaid - 6. Arvustusi - 1; Artikleid 3+ "Kirjuta REHVIAIT OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast teie rehvivajaduste lõppsihtkohta. REHVIAIT OÜs usume, et reis on ainult nii hea kui rehvid, mis teid sellel läbi kannavad. Seetõttu oleme pühendunud pakkuma laia valikut kvaliteetseid rehve erinevatele sõidukitele, sealhulgas sõiduautodele, maasturitele ja kaubikutele. Meie missioon on tagada, et iga ratta pööre oleks sujuv, turvaline ja kindel.

Meie valikus on kõike alates suverehvidest kuni lamellrehvideni, naastrehvidest kuni aastaringsete rehvideni, pakkudes lahendusi igale aastaajale ja teeoludele. Olgu teil suvine kuumus või talvine imedemaa, meie rehvid on disainitud, et Haarata teie teekonda!

Pakume mitte ainult viimaseid mudeleid tippbrändidelt nagu MICHELIN, GOODYEAR ja BRIDGESTONE, vaid ka laia valikut kasutatud rehve neile, kes otsivad kvaliteeti veelgi soodsama hinnaga. Meie ekspertmeeskond on alati valmis aitama teil leida teie sõidukile täiuslikku sobivust, tagades optimaalse jõudluse ja ohutuse.

Kuid meie pühendumus teie teekonnale ei lõpe rehvide müügiga. Pakume täielikku valikut rehviga seotud teenuseid, sealhulgas rehvide montaaži, rataste tasakaalustamist, ratta vahetust, rehvide parandust, velgede pesu ja rehvirõhu andurite paigaldust. Meie tipptasemel rajatised on varustatud kõigi teie rehvitööde vajaduste rahuldamiseks, alates lihtsast hooldusest kuni keerukate parandusteni.

REHVIAIT OÜs oleme rohkem kui lihtsalt rehvifirma; oleme teie usaldusväärne partner teel. Meie ulatusliku valiku, ekspertteenuste ja kõikumatu kvaliteedikohustusega oleme siin, et tagada, et teie teekond oleks nii nauditav kui ka usaldusväärne. Nii miks oodata? Uurige meie valikut, broneerige oma teenus või võtke meiega lihtsalt ühendust numbril 53462990, et saada rohkem teavet selle kohta, kuidas me saame teie sõidukogemust paremaks muuta. Võtke eesolev teekond enesekindlalt vastu—valige REHVIAIT OÜ kõigi oma rehvivajaduste jaoks.

Kontakt

REHVIAIT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Nende soovitused rehvide valikul olid täpselt see, mida vajasin.

- Laura S.

Rehvidel on suurepärane haarduvus igal teel.

- Tõnu P.

Nende eksperdid aitasid mul valida just õiged rehvid minu autole.

Rehvitööd ja teenused

Kui te otsite usaldusväärset ja professionaalset lahendust oma sõiduki rehvide ja velgede vajadustele, siis olete jõudnud õigesse kohta. Rehviait.ee on kiiresti arenev ettevõte, kes pakub mitmekülgseid rehvi- ja velgemüügi ning teenindusteenuseid. Meie eesmärk on tagada teie sõidukile parim võimalik hooldus, tagades samal ajal teie sõidu ohutuse ja mugavuse. Laia valikuga rehvid ja veljed Meie tootevalik hõlmab nii uusi kui ka kvaliteetseid kasutatud rehve ja velgi, vastates erinevate sõidukite vajadustele. Olgu teie sõidukaks siis sõiduauto, maastur või kaubik, meil on teie jaoks sobivad

Dropdown

kõik artiklid

REHVIAIT OÜ tegevusaruanne 2022

Rehviait OÜ on asutatud 11.08.2014. Firma põhitegevusalaks on mootorsõidukite hooldus ja remont. 2022 aasta müügitulu oli 80 420 eurot. 2022 aastal juhatuse
ssb.ee
Rehviait OÜ on asutatud 11.08.2014. Firma põhitegevusalaks on mootorsõidukite hooldus ja remont. 2022 aasta müügitulu oli 80 420 eurot. 2022 aastal juhatuse liikmele tasu ei makstud ja muid soodustusi ei tehtud. 2023. aastal on kavas sama tegevusalaga jätkata.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.