Rohkema info nägemiseks:

PINE SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 123; jälgijaid - 5. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PINE SOLUTIONS OÜ kohta arvamuslugu!"

PINE SOLUTIONS OÜ hetkeolukord

Juba 123 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

PINE Solutions OÜ on 2014. aastal asutatud Eestis registreeritud investeerimisettevõte, mis paigutab omaniku varasid kapitali kasvu ja jooksva tulu saamise eesmärgil ja tegeleb ettevõtlusega. Tulenevalt investeerimisvõimaluste atraktiivsusest ja maksukeskkonnast investeeritakse nii

Eestis kui ka mujal maailmas. Kuna Eesti maksukeskkond on investeeringuid soosiv, siis sobib Eesti investeerimisettevõte lisaks Eesti investeeringutele ka rahvusvaheliste investeeringute jaoks ning ettevõtlusega tegelemiseks.

Ettevõtte investeerimisportfell on loomise faasis. Aruandeaastal toimus mitmete projektide sügavuti analüüs nii private equity, strat-up ettevõtete, kinnisvara kui ka likviidsete finantsinstrumentide vallas. Esimesed investeeringud Eesti ettevõtesse ja likviidsete finantsinstrumentidesse on tehtud. Lisaks on plaanis on IT teenuste arendamine (intranet teenusena) ja toote müük. Tuluallikas on olnud finantstulud.

Järgnevatel aastatel on plaanis teenida tulu finantsinvesteeringutelt ja tarkvara arendusega seotud teenustelt. Planeeritakse investeerimisportfelli laiendamist.

Ettevõttes on üks juhatuse liige, kellele 2022.a. väljamakseid ei tehtud. Palgalist tööjõudu ei olnud, kuna vajalikud teenused olid sisse ostetud.

PINE SOLUTIONS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.