Rohkema info nägemiseks:

PEETSMAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 648; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PEETSMAN OÜ kohta arvamuslugu!"

PEETSMAN OÜ hetkeolukord

Juba 648 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Peetsman on asutatud 08.oktoobril 2014.

Alates 2022 aastast on ettevõtte põhitegevusalaks rasketehnika ( ekskavaator, miniekskavaator, haagised) rent.

Kuni aastani 2021 oli põhitegevusalaks kala töötlemine (suitsetamine) ja müük.

2019 sügisel lahvatas kalatootja M.V.Wooli tehastes listeeria skandaal ja kuna meie tooraine pärines samuti M.V.Wooli tehasest, siis pidime oma väikese tootmise sulgema.

Listeeria skandaali mõjud kandusid edasi ka aastasse 2020, lisaks Covid-19 pandeemia. Alles aasta lõpus novembris ja detsembris osutus võimalikuks mõned partiid kala töödelda ja müüa, sellest ka väga suur käibelangus.

2021 taastus kala müük tasapisi ning käive oli 6883.- eurot. Aga kuna tooraine hind on oluliselt tõusnud, siis aasta lõpu poole vähenes ostjate huvi tänu hinnatõusule märgatavalt. Seega otsustas juhatus mõelda hoopis muule tegevusele ning arendada transpordi ning ehitusmasinate renditeenust.

2022. käive kokku oli 62 036 eurot, sellest rasketehnika rent 59 213 eurot.

Ettevõttes on üks töötaja.

PEETSMAN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.