Rohkema info nägemiseks:

VÄIKE-VESKI ARENDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 386; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta VÄIKE-VESKI ARENDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

VÄIKE-VESKI ARENDUS OÜ hetkeolukord

Juba 386 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Väike-Veski Arendus OÜ asutati 2015 aasta mais EKE AS ja Avoli Invest OÜ poolt.

Väike-Veski Arendus OÜ põhitegevusala on Pärnus asuva Väike-Veski 24 kinnistul paikneva vana ärihoone täielik rekonstrueerimine külaliskorteritega hooneks ja ehitatavate pindade realiseerimine läbi müügi. 2022 majandusaasta lõpuks on veel jäänud lõpuni realiseerida 1 korter, mille osas on sõlmitud võlaõiguslik leping, mis lõppeb 2024.a. esimeses kvartalis.

2022 majandusaastal on ettevõtte ainuosanikuks EKE AS.

2022 majandusaasta kasumiga kaetakse eelnevate majandusaastate tegevusest tekkinud kahjumit.

Väike-Veski Arendus OÜ juhatus koosneb ühest liikmest, kes esindab osaühingut üksinda. Juhatuse liikmele aruandeaastal tasu ei makstud, samuti ei olnud ettevõttes palgal ühtegi töötajat.

VÄIKE-VESKI ARENDUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.