Rohkema info nägemiseks:

RÄNDTSIRKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid elektri- ja ventilatsioonilahendusi teie koju või ettevõttesse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

RÄNDTSIRKUS OÜ-s usume, et hingatav õhk on tervisliku keskkonna nurgakivi, olgu see siis saginas tööstusruumides või suure köögi mugavuses. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Oleme spetsialiseerunud suurköökide ja tööstusruumide jaoks osoonigeneraatorite, ventilatsiooni ja elektriteenuste pakkumisele.' Oma asjatundlikkusega tagame, et iga teie hingetõmme on samm puhtama, ohutuma ja tõhusama tuleviku poole.

Meie teekond algas visiooniga kasutada ära osooni jõudu – looduse enda puhastajat. Osoon, kolmest hapniku aatomist koosnev molekul, on looduslik ja tõhus puhastaja, millel on lühike poolväärtusaeg, tagades, et see ei püsi teie keskkonnas. Kuigi stratosfääris on see kasulik kahjuliku ultraviolettkiirguse blokeerimisel, oleme selle omadused kasutusele võtnud, et revolutsioneerida õhukvaliteeti maapinnal.

Meie tootevaliku südameks on AirMaid® osoonigeneraatorid. Need on loodud mitmekülgsuseks, sobivad suurepäraselt õhu puhastamiseks väikestes ruumides ning vastavad suurköökide ja tööstusrajatiste laialdastele vajadustele. Tagades külastajatele, töötajatele ja ümbritsevale kogukonnale puhta ja värske õhu, aitame kaasa tervislikuma ökosüsteemi loomisele.

Osooni keerukust mõistes järgime rangeid ohutusstandardeid, tagades, et meie tooted hoiavad osooni kontsentratsiooni ohututes piirides. Ohutusele pühendumist täiendab meie teenindusele pühendumine. Meie meeskond on saadaval igal tööpäeval kella 9:00 kuni 17:30, valmis teile pakkuma vajalikku teavet ja tuge.

Küsimuste korral või edasimüüjaks saamiseks võtke meiega ühendust aadressil info@instech.ee või helistage numbril +372 550 1200. 

Uuri rohkem

RÄNDTSIRKUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria M.

Suurepärane teenindus ja kiire lahendus!

- Claudia I.

Teie poolt paigaldatud ventilatsioonisüsteem töötab suurepäraselt.

- Vello H.

Aitäh hea ventilatsioonisüsteemi eest!

Milline on elektriohutuse roll kaasaegses ehituses?

Elektriohutus on kaasaegse ehituse kriitiline aspekt, mis tagab töötajate heaolu ja hoone infrastruktuuri pikaajalise vastupidavuse. See hõlmab ohutusstandardite, tavad ja tehnoloogiate rakendamist elektriohtude, nagu šokid, põletused ja tulekahjud, vältimiseks, mis võivad kaasa tuua olulisi inim- ja finantskaotusi. Ehitustööstus on tunnistajaks olnud elektriohutusmeetmete olulisele arengule. Algusaegadest, kui kasutati algelist juhtmestikku, kuni tänaste keerukate süsteemideni on ohutusele pööratud tähelepanu kasvanud koos tehnoloogiliste edusammudega, viies keerukamate ohutusprotokollide ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas täiustatud ventilatsiooniga teha kööki efektiivsemaks?

Tõhus ventilatsioon on kõrgelt toimiva kommertsköögi nurgakivi. See tagab kuumuse, suitsu ja õhus leiduvate saasteainete eemaldamise, pakkudes töötajatele ja kl
ssb.ee
Tõhus ventilatsioon on kõrgelt toimiva kommertsköögi nurgakivi. See tagab kuumuse, suitsu ja õhus leiduvate saasteainete eemaldamise, pakkudes töötajatele ja klientidele turvalist ja mugavat keskkonda. Täiustatud ventilatsioonisüsteemid on loodud vastama kaasaegsete köökide rangele nõudlusele, kus õhukvaliteedi, energiaefektiivsuse ja tegevuskulude vaheline tasakaal on kriitiline. Kommertsköögid seisavad silmitsi ainulaadsete väljakutsetega, nagu kõrged temperatuurid, rasva kogunemine ja keerulised elektrinõuded. Need väljakutsed nõuavad ventilatsiooni lähenemist, mis suudab intensiivse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.