Rohkema info nägemiseks:

MERKLE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1202; jälgijaid - 4. Arvustusi - 6; Artikleid 1+ "Kirjuta MERKLE OÜ kohta arvamuslugu!"

MERKLE OÜ hetkeolukord

Juba 1202 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Merkle OÜ on asutatud 2015 aasta teises pooles. Aasta 2022 oli ettevõttele seitsmendaks tegevusaastaks. Ettevõtte põhitegevusalaks on markeerimiskleebiste tootmine ja müük logistika-, hulgikaubandus- ja tootmisettevõtetele. Samuti valmistatakse markeerimiskleebiseid allhankena teistele kleebiseid, markeerimisseadmeid ja trükiteenust müüvatele ettevõtetele.

Ettevõtte seitsmenda majandusaasta müügituluks kujunes 1 057 380 EUR, mida on üle 35% rohkem kui eelneval aastal. Antud käibe juures suudeti teenida 139 292 EUR kasumit, mis kasvas eelneva perioodiga võrreldes umbes 26%.

Aruandeperioodi alguses töötas ettevõttes töölepinguga täistööajaga 5 töötajat ning perioodi lõpuks oli täistööajale taandatuna 2022 aasta töötajate arv 6. Tööjõukulud perioodi jooksul kasvasid ja olid aruandeperioodil kokku 179 628 EUR-i. Juhatuse liikmeid oli 2. Juhatuse liikmetele juhatuse liikme tasu ei makstud.

Merkle OÜ 2023 majandusaasta eesmärgiks on tegevuse jätkamine ettevõtte põhitegevusalal, tootmismahtude ja müügi kasvatamine nii koduturul kui ka eksportimisel ning teenitud kasumi arvelt täiendavate investeeringute tegemise tootmisseadmetesse ning IT-lahendustesse konkurentsivõime täiendavaks tõstmiseks.

MERKLE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.