Rohkema info nägemiseks:

STONETOP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme eksperdid eksklusiivsete ja vastupidavate köögi- ning vannitoatasapindade valmistamisel, kasutades kvaliteetseid looduslikke materjale nagu graniit, marmor, kvarts ja keraamika.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Stonetop OÜ, asutatud aastal 2016, on ettevõte, mis on tuntud oma kõrgekvaliteediliste ja vastupidavate köögi töötasapindade ning vannitoa tasapindade poolest. Meie spetsialiseerumine hõlmab mitmeid materjale, sealhulgas graniit, marmor, kvarts ja keraamika. Alustasime oma teekonda Eesti turul, kuid täna saab meie tooteid tellida ka Soomest, Rootsist, Norrast ja Taanist.

Stonetop OÜ pakub mitmekülgset valikut tasapindu, alustades looduslikust graniidist, mille ajalugu ulatub miljardite aastate taha. Graniit on mitte ainult vastupidav, vaid annab ka teie köögile või vannitoale elegantse ilme. Meie marmorivalik on sama muljetavaldav – iga tükk on unikaalne, kandes endas looduse ilu ja elegantsi.

Kvartsist tasapinnad, mida pakume, on täis vastupidavust ja mitmekülgsust. Töötame koos tuntud tootjatega nagu Technistone, Caesarstone ja Silestone, et pakkuda teile laia värvivalikut ja mustreid, mis vastavad teie sisekujundussoovidele.

Ent meie uusim uhkus on keraamilised tasapinnad, eriti Dekton, mis on valmistatud kõrgekvaliteedilisest portselanist sarnastest komponentidest. Dektoni pindu iseloomustab kergus, vastupidavus ja kuumuskindlus, muutes need ideaalseks valikuks köögi- ja vannitoapindadele.

Meie kogemustepagas ja tipptasemel tehnoloogia võimaldavad meil pakkuda mitte ainult kvaliteetseid tooteid, vaid ka professionaalset mõõtmist, transporti ja paigaldust. Meie klienditeenindus on kõrgelt hinnatud ning meie eesmärk on tagada, et teie köögi töötasapind jääks kauniks ja vastupidavaks aastateks.

Ootame teid avasüli tutvuma meie laia tootevalikuga. Olgu teie vajadused suured või väikesed, oleme siin, et pakkuda just teile sobivat lahendust. Võtke meiega ühendust juba täna ja laske meil aidata teil luua unikaalne ja vastupidav köök või vannituba, mis kestab aastaid.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

STONETOP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anneli U.

Suurepärane kogemus! Marmorist tasapind näeb välja elegantne ja kvaliteetne. Hind oli taskukohane ning teenus kiire ja täpne.

- Mark R.

Stonetop OÜ meeskond oli äärmiselt professionaalne ja tähelepanelik minu soovide suhtes.

- Liisa K.

Nad valmistasid minu kööki imelise kvartstasapinna, mis on nii ilus kui ka vastupidav. Töö kiire ja professionaalne.

STONETOP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Stonetop on ettevõte, mis asutati 20. oktoobril 2015. aastal. Selle peamine tegevusala on looduslikust kivist, nagu graniit ja marmor, toodete tootmine ja töötlemine. Stonetop on tõestanud end kui usaldusväärset partnerit, pakkudes kvaliteetseid kivitooteid.2022. aastal oli Stonetopi müügitulu 2 096 tuhat eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta 1 864 tuhande euroga. Kogu müügitulu tuli kivide töötlemisest ja tootmisest, mis näitab ettevõtte spetsialiseerumist ja pühendumust sellele valdkonnale. Stonetopi müügitulu jaotus erinevate riikide vahel järgmiselt: Eesti (3,7%),

Dropdown

kõik artiklid

Restoranidele ja baaridele: Kestvad ja stiilsed tasapinnad Stonetop OÜ-lt

Restoranide ja baaride süda pole mitte ainult nende kulinaarne meisterlikkus, vaid ka nende visuaalne atraktiivsus ja vastupidavus. Stonetop OÜ mõistab, et rest
ssb.ee
Restoranide ja baaride süda pole mitte ainult nende kulinaarne meisterlikkus, vaid ka nende visuaalne atraktiivsus ja vastupidavus. Stonetop OÜ mõistab, et restoranide ja baaride köögi- ning baarilettide tasapinnad peavad vastu pidama intensiivsele kasutamisele, samal ajal pakkudes silmailu ja stiili. Meie eesmärk on pakkuda vastupidavaid ja elegantseid lahendusi, mis mitte ainult ei täida teie ärivajadusi, vaid lisavad ka teie äripinnale luksust ja unikaalsust. Graniit on loodusjõud, mis kestab igavesti. Stonetop OÜ graniitpinnad pakuvad teie restoranile või baarile vastupidavust ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.