Rohkema info nägemiseks:

TULEPEEKER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Inga Rämson omab selgeltnägija professori kraadi Moskva Rahvusvahelise Selgeltnägemise ja Energiateraapia Akadeemiast. Sensitiivi areng on elukestev, seetõttu peab Inga väga oluliseks enda selgeltnägemisoskuste pidevat täiendamist ning koostööd kolleegidega. Järjest enam õpetab Inga oma teadmisi ka teistele huvilistele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga inimese südames peitub potentsiaalide universum, mis ootab avastamist ja uurimist. TULEPEEKER OÜ seisab juhina ja valgustajana, valgustades teed isikliku kasvu ja vaimse ärkamise poole. Meie missiooniks on pakkuda terviklikku koolitust ja teenuseid psüühilise arengu ja vaimse tervendamise alal, luues kogukonna, kus mõistused avanevad ja hinged saavad toitu.

Meie kursuste ja töötubade valik, nagu 'Külluse talisman – töötuba', 'Sisemise lapse tervendamine' ja 'Naiseliku väe äratamine', on hoolikalt loodud selleks, et anda teile teadmisi ja tööriistu sisemise jõu ja tarkuse kasutamiseks. Iga sessioon on samm energia keerulise tantsu mõistmise suunas enda sees ja ümber, võimaldades teil ilmutada küllust, tervendada esivanemate sidemeid ja harmooniliselt ühendada oma elu meloodiat universumi suure sümfooniaga.

Meie juhendamisel õpite tundma vaimse maailma keerukust, alates 'Tervendavate helidega juhendatud meditatsioonist' kuni 'Raha Külluse toomiseni enda ellu – Praktiline töötuba'. Meie ekspertide juhitud kursused on kavandatud vastama iga otsija ainulaadsetele vajadustele, olgu selleks siis energia puhastamine, inglitega suhtlemine või foobiate ja sõltuvuste ahelatest vabanemine.

Me usume, et teie sees on jõud oma elu muutmiseks ja me oleme siin, et toetada teid nende võimsate ärikanalite aktiveerimisel isiklikuks ja professionaalseks edukuseks. Meie teenused ulatuvad klassiruumist kaugemale, pakkudes isikupärastatud abi ruumide energia puhastamisel, kadunud isikute otsimisel ja isegi needuste mahavõtmise delikaatses protsessis.

Liituge meiega TULEPEEKER OÜs, kus teie valgustatuse tee ootab. Haarake võimalusest sukelduda vaimolendi müsteeriumidesse, tegeleda psüühilise treeninguga ja läbida lühiajalist esoteerilist koolitust, mis lubab sügavaid muutusi. On aeg astuda teadmiste valgusesse ja lasta tervenemisel alata. Vabasta oma universum ja lase teekonnal alata.

Avastage taasloomise ja meelelahutuse jõudu kui tervendamise vahendeid ning laske meil juhatada teid suhete korraldamisel, mis resoneerivad teie hinge eesmärgiga. Meie oskused 'väljaajamises' ja 'takistuste eemaldamises' on teie käsutuses, tagades, et iga teie samm on juurdunud selgusesse ja vabadusse.

Alustage meiega seda muundavat teekonda ja laske oma edu kajal resonantsida nähtavate ja nähtamatute valdkondade kaudu. TULEPEEKER OÜ ei ole lihtsalt ettevõte; see on värav uueks sinuks.

uuri lisaks

TULEPEEKER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Evelin

Sattusin selgeltnägija Inga vastuvõtule küll teiste probleemidega, kuid sain abi ka uue töö otsingul. Olin pikka aega otsinud endale tööalaselt paremat võimalust ning Inga vastuvõtul tuli jutuks üks tööpakkumine. Helistasin Ingale enne töövestluse algust ja selgeltnägijana saatis ta mulle koheselt positiivseid energiaid. Igatahes läks vestlus hästi ja töö sain ka. Selgeltnägija Inga on mind palju aidanud ja suured tänud talle selle eest.

- Maria

Olen selgeltnägija Inga vastuvõtul käinud nüüdseks mitu korda. Oleme mehega püüdnud last saada juba kaua aastaid aga kuidagi ei õnnestunud. Seejärel kohtusin Ingaga, kes on toetanud inglitega ja tervendamise abil mind terve kunstliku viljastamise protseduuri aja. Ja kõik vaev on nüüd ära tasunud, ootame oma esiklast ja oleme väga õnnelikud. Aitäh Sulle Inga.

- Mihkel

Käisin selgeltnägija Inga juures oma ettevõttele edukanaleid aktiveerimas. Varem firmal küll tööd oli aga raha jäi kuidagi väheseks. Peale selgeltnägija juures käiku on projektid kasumlikumad ja isegi uusi kliente on kergem leida.

Külluse talisman – töötuba

Tule loo endale uueks aastaks väekas küllusetalisman! Oled oodatud külluse talismani töötuppa, 14. jaanuar 2023 kell 12:00 Juhendab PhP Inga Rämson KÜLLUSE TOOMINE ENDA ELLU on 1,5-2 tunnine praktiline töötuba, kus selgeltnägija Inga juhendamisel koolitusel osalejad teevad endale külluse talismani. Inga avab kursusel osalejate rahakanalid, koos teostatakse rituaalid ja suunatakse külluse energia kasvama. Täiendavalt [...] The post Külluse talisman – töötuba appeared first on Selgeltnägija Inga.

Loe algallikast selgeltnagijainga.ee

Dropdown

kõik artiklid

Kursus ”Sisemise lapse tervendamine”

Kursus''Sisemise lapse tervendamine'' Sisemise lapse tervendamisel saad:  Täisväärtusliku kontakti iseendaga, õpid tundma enda varju- ja päikeselast, saad laht
selgeltnagijainga.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.