Rohkema info nägemiseks:

BARBACK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 313; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta BARBACK OÜ kohta arvamuslugu!"

BARBACK OÜ hetkeolukord

Juba 313 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Möödunud majandusaastal kasvatasime käivet kuni 85276.88 euroni, mis on tõestuseks meie pühendumusest ja tugevast positsioonist turul.

Meie ettevõte on jätkuvalt edukas ja suudab konkurentsis püsida tänu investeeringutele ja kulude hoolikale jaotamisele.

Oleme teinud mitmeid uusi investeeringuid, mis on aidanud meil laiendada oma teenuseid ja tugevdada oma kliendibaasi. Meie eesmärk on pakkuda oma klientidele parimat võimalikku teenust ja seetõttu oleme kasvatanud oma töötajaskonda. Uute töötajate värbamine on võimaldanud meil parandada oma teenuste kvaliteeti ja tõhusust.

Oleme hoolikalt jaganud oma kulusid, et tagada ettevõtte jätkusuutlikkus tulevikus. Oleme püüdnud leida tasakaalu kulude vähendamise ja investeeringute vahel, et tagada ettevõtte stabiilsus ja kasv. Oleme keskendunud ka oma protsesside ja süsteemide täiustamisele, et tagada parem tõhusus ja pakkuda veelgi paremat teenust.

Meie meeskond on töötanud pühendunult, et saavutada oma eesmärke ja pakkuda parimat teenust oma klientidele. Oleme optimistlikud tuleviku osas ning plaanime jätkuvalt teha investeeringuid ja täiustada oma teenuseid.

BARBACK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.