Rohkema info nägemiseks:

OH MY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 385; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta OH MY OÜ kohta arvamuslugu!"

OH MY OÜ hetkeolukord

Juba 385 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Oh My kanti äriregistrisse 18.05.2016.a.

Omakapitali sissemakse on 2016 aastal tehtud nagu planeeritud.

Firma põhitegevuseks asutamisest alates on olnud jaemüük posti teel või internetis. Septembris 2016 avasime poe Suurtüki tänaval, et testida jaemüüki otse klientidele. 2017 aasta septembris sulgesime poe kuna jaemüügi tegevus tootis vaid kahjumit. 2017 aasta suvel õnnestus testida

PopUp pinda Tellisikivi poetänaval ja antud pinnal saadud müügitulemused ületasid mitmekordselt Suurtüki pinna tulemusi. Seega oli otsus kindel tegevus Suurtükis lõpetada ja leida pind Telliskivi poe. Detsembris saime broneerida endale pinna ja mais 2018 aastal alustas Oh My kleidipood jaemüügi tegevusega Telliskivi poetänaval 2016 aastal, kui ettevõtte asutati keskenduti firma käivitamisele ja sissetöötamisele. 2017 aasta oli kahjumlikpoe asukoha valik ebaõnnestus, kuid oma poepinna avamine viis uue etapini ettevõtte tegevuses, alustasime omatoodete tegemisega, mille müük osutus oodatus edukamaks ja annab positiivsed väljavaateid jätkamiseks ja oma toodete valiku edasiarendamiseks. 2018 aasta II poolaasta alates poe avamisest Telliskivi

Loomelinnaku poetänaval on olnud käibe mõttes positiivne samm. Samas kulutused personalile ja poe arendamisele kasvasid hüppeliselt ja kahjumist välja tulla 2018 aastal ei õnnestunud. Tööjõukulu osas tegime korrektuurid 2018 aasta sügisel ja muutsime boonussüsteemi jätkusuutlikumaks. Vähendasime töötajaid. Samas tänu aktiivsele müügitegevusele ja klientide huvile toimus tugev edasiminek omatoodete sarja tootearenduses. Valikus on tänaseks kolm erinevat mudelit kleite, seelik ja T-särk. Lisaks sai külastatud Londonis väiketootjate rõivamessi ja laiendatud müügil olevate kaubamärkide nimistut mitme kaubamärgi võrra. Tulemused avalduva külla alles 2019 aastal, sest toodete tellimine müügiks toimub 1 aasta varem. 2018 aasta sügiseks valmis ka uus veebileht, tasuta platvormil Wordpress, mis annab tulevikus ja pikemas perspektiivis kuludesse märgatava kokkuhoiu.

2019 aastal suunasime kogu energia poe edasiarendamisse ja klientuuri suurendamisse. Saavutasime käibe kasvu ja kahjumi vähenemise.

Jätkus uute kaubamärkide otsing messidel ja sortimendi laiendamine ning omatoodete tootevaliku edasiarendamine.

Ettevõtte on panustanud ja teinud väljaminekuid poe turundusse, omatoodete arendamisse ning ettevõtte finantseeris oma tegevust omanike antud laenuga. 2020 aastal planeerib ettevõtte kasumiga lõpetada.

2020 aastal ettevõte jätkab jaemüügiga Telliskivi poetänaval ja omatoodete arendamisega. Jätkuvalt on kavas külastada erialaseid tootemesse nii Pariisis kui Londonis, et leida kõrgema kvaliteedi ja brändiväärtusega tooteid edasimüügiks ja laiendada tootevalikut.

2020 aasta kujunes Covid-19 pandeemia tõttu väga raskeks ja ettevõtte sulges oma ainukese tgevuskoha Telliskivi Loomelinnakus. Edaspidi planeerime jätkata veebipoes toodete müügiga.

2021. toimus laojääkide müük veebipoest mis jätkus ka 2022, kuni sulgesime ka veebipoe ja müüsime tooteid Bazaar stangel. Ettevõte ei tegutse aktiivselt enam 2022 juuli kuust.

OH MY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.