Rohkema info nägemiseks:

SENIOR TALLINN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?

SENIOR TALLINN OÜ hetkeolukord

Juba 9439 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Tere tulemast meie blogisse. Täna räägime teile ühest Eesti ettevõttest, mille nimi on OÜ Senior Tallinn. See ettevõte alustas oma tegevust 2016. aastal ja on sellest ajast alates olnud aktiivne osaleja Eesti turul. OÜ Senior Tallinn on pühendunud oma eesmärkide saavutamisele ja on seadnud endale kõrged standardid.2022. aastal oli ettevõttel tegevus, mille müügitulu ulatus 61 304 euroni. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on olnud aktiivne vaid mõned aastad. Kuid OÜ Senior Tallinn ei ole rahul ainult praeguse olukorraga. Järgmiseks, 2023. majandusaastaks on ettevõtte eesmärk suurendada müügitulu 10% võrreldes 2022. aastaga. See eesmärk põhineb turu-uuringutel, mis näitavad, et on olemas potentsiaal kasvuks.

Ettevõtte osanikud on võtnud kasutusele meetmed omakapitali suuruse seadusega vastavusse viimiseks. See on oluline samm, mis aitab tagada ettevõtte jätkusuutlikkuse ja stabiilsuse. Lisaks on 2023. aastal omanikel plaanis sisse maksta osakapitali ettevõtte arvelduskontole. See on veel üks märk ettevõtte pühendumusest oma eesmärkide saavutamisele.

Kuid nagu kõik ettevõtted, seisab ka OÜ Senior Tallinn silmitsi mitmete väljakutsetega. Üks neist on majanduskriisi mõjud. Juhtkond on hinnanud ülemaailmse likviidsuskriisi ja üldise majanduskriisi mõjusid ettevõtte äritegevusele. Nad on tuvastanud mitmeid lühi- ja pikaajalisi riske.

Esiteks, võlgnike võimalikud makseraskused võivad kaasa tuua ettevõtte nõuete allahindluse ja suurema väärtuse langusest tuleneva kahju. See on oluline risk, mida tuleb hoolikalt jälgida ja hallata. Teiseks, vähenenud nõudluse või ebalikviidsuse tõttu finantsturgudel võib ettevõtte varade väärtus langeda. See on veel üks risk, mida tuleb hoolikalt jälgida.

Juhtkond on teadlik, et majanduskriisi mõju ettevõtte tegevusele ja finantsseisundile on raske usaldusväärselt prognoosida. Kuid nad on pühendunud oma strateegiate kohandamisele ja parimate lahenduste leidmisele, et tagada ettevõtte jätkuv edu ja kasv. Lõppkokkuvõttes on OÜ Senior Tallinn ettevõte, mis on pühendunud oma eesmärkide saavutamisele, hoolimata väljakutsetest, millega nad silmitsi seisavad.

SENIOR TALLINN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.