Rohkema info nägemiseks:

PR INVESTEERINGUD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 260; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PR INVESTEERINGUD OÜ kohta arvamuslugu!"

PR INVESTEERINGUD OÜ hetkeolukord

Juba 260 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

PR Investeeringud OÜ on asutatud 30.05.2016.a. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on enda kinnivara arendus müügi eesmärgil.

2016. aastal soetati kinnivara eesmärgiga teha kinnistutele projektid ehituslubade saamiseks , et seejärel ehitatada välja trassid koos teedega ning siis juba kinnistud müüki panna.

2017.aastal oli peamiseks eesmärgiks on alustada projekteerimisega.

2018. aasta jätkati projekteerimisega ning alustati komminikatsioonide ehitamisega (elektriliitumised jne.) 2019. aastal jätkati kommunikatsioonide ehitamisega 2020. aastal müüdi osa kinnisvarast 2021. aastal soetati 2 korterit üürileandmise eesmärgil 2022. aastal soetati lisaks 1 korter üürileandmise eesmärgil ja müüdi osa kinnisvarast. Lisaks jätkati kommunikatsioonide ehitamist.

2023. aastal jätkatakse kinnisvara alal.

PR INVESTEERINGUD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.