Rohkema info nägemiseks:

MRTT GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
MRTT GRUPP OÜ on spetsialiseerunud laia valiku kvaliteetsete ehitus- ja remonditeenuste pakkumisele, hõlmates üldehitustöid, siseviimistlustöid, fassaaditöid, katuste ehitust, põrandatöid, santehnilisi töid ning elektritöid.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu P.

MRTT GRUPP ületas kõik ootused meie fassaaditööde osas. Hoone välisilme on nüüd tõeline pilgupüüdja, mis köidab möödujate tähelepanu. Suur aitäh MRTT GRUPILE suurepärase töö eest!

- Mari T.

Ettevõte oli kiire, efektiivne ja professionaalne igas etapis. Kogu protsessi jooksul oli meeskond suhtlemises avatud ning andis pidevalt tagasisidet. Tulemus ületas minu ootused ning olen oma koduga väga rahul!

- Mark V..

MRTT GRUPP ületas kõik ootused meie fassaaditööde osas. Nende meeskond näitas üles suurepärast oskusteavet ja pühendumust, luues meie majale täiesti uue ilme!

MRTT GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

MRTT Grupp OÜ, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse töö poolest, alustas oma tegevust 31. mail 2016. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele laia valikut teenuseid. Käesolev aruanne on koostatud perioodi 01.01.2022- 31.12.2022 kohta, et anda ülevaade ettevõtte tegevusest ja majandustulemustest sel perioodil.2022. aastal oli MRTT Grupp OÜ põhitegevusalaks elamute ja mitteeluhoonete ehitus ning remont. Lisaks sellele tegeles ettevõte ka ehitusmaterjalide müügiga, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja vastupidavaid materjale.

Dropdown

kõik artiklid

Siseviimistluse kunst MRTT GRUPP OÜ-ga

Teie kodu või äriruumid on nagu tühi lõuend, ootamas teie loomingut ja kujutlusvõimet? Iga nurk, sein ja põrand on potentsiaalne paik, kus saate väljendada oma
ssb.ee
Teie kodu või äriruumid on nagu tühi lõuend, ootamas teie loomingut ja kujutlusvõimet? Iga nurk, sein ja põrand on potentsiaalne paik, kus saate väljendada oma stiili ning luua atmosfääri, mis peegeldab teie isiksust. Siseviimistlustööd on teie käsutuses olev maagiline pintsel, mis võimaldab teil kujundada ruumi just selliseks, nagu olete alati unistanud. Üks esimesi samme unikaalse interjööri loomisel on õige stiili valimine. Kas soovite minimalistlikku kaasaegsust, hubast maalähedust või luksuslikku elegantsi? Stiili valik määrab suuresti teie ruumi üldise atmosfääri ning sellest saab alus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.