Rohkema info nägemiseks:

QUBIT LABS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 167; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta QUBIT LABS OÜ kohta arvamuslugu!"

QUBIT LABS OÜ hetkeolukord

Juba 167 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Qubit Labs OÜ on asutatud 2016. aastal. Põhitegevuseks on IT-alaste välis- ja allhanketeenuste pakkumine. Ettevõte on spetsialiseerunud arendusmeeskondade loomisele ja ettevõttesiseste meeskondade laiendamisele pühendunud arendajatega. Peamine eesmärk on luua usaldusväärseid eritellimusel värvatud meeskondi vastavalt kliendi vajadustele. Ettevõte teeb koostööd enam kui kümneaastase kogemusega rahvusvaheliselt sertifitseeritud IT-värbajate ja personalispetsialistide kvalifitseeritud meeskonnaga.

Ettevõte hõlbustab klientidel oma tarkvaraarendusmeeskondade palkamist erinevates riikides, keskendudes eelkõige Ukrainale, Poolale,

Kasahstanile, Rumeeniale, Aserbaidžaanile ja Gruusiale. Need meeskonnad töötavad spetsiaalsetes kontorites, võimaldades klientidel säilitada kontroll arendusprotsessi üle.

Ettevõttel on eriteadmised mitmesugustest teenustest, sealhulgas arendajate värbamine, laiendatud meeskonna loomine, sõltumatute üksuste loomine ning spetsiaalsete teadus- ja arenduskeskuste loomine erinevatest riikidest pärit ettevõtetele.

2022. aastal olid Qubit Labsi kliendid Ameerika Ühendriikidest, Iisraelist, Ühendkuningriigist, Austraaliast, Austriast, Hispaaniast, Hollandist,

Sloveeniast, Küproselt, Singapurist, Lõuna-Aafrikast ja Araabia Ühendemiraatidest.

Ettevõte on loonud laiaulatusliku müügiesindajate võrgustiku erinevates riikides, sealhulgas USA-s, Ukrainas, Kanadas, Taanis, Rootsis,

Suurbritannias jm. Need müügiesindajad tegutsevad ettevõttega sõlmitud lepingute alusel, võimaldades tõhusat koostööd ja äri arendamist.

Ettevõtte majandusaasta algab 01.01 ja lõpeb 31.12. Ettevõtte raamatupidamine on kooskõlas raamatupidamise seaduses ja Eesti finantsaruandluse standardiga sätestatud nõuete ja aluspõhimõtetega.

Ettevõtte müügitulu oli 2022. aastal 2 298 358 12 eurot. Majandusaasta kasum 91 198,47 eurot. 2023. aasta peamine strateegia on ettevõtte mastaabi suurendamine.

Hoolimata 2022. aasta pessimistlikest majandusprognoosidest, mis on tingitud COVID-19 pandeemia ja Venemaa-Ukraina sõja mõjust, haaras

Qubit Labs kinni võimalustest, mis on seotud maailma äri digitaalse ümberkujundamise trendiga. Selle tulemusena suurendas ettevõte oma kliendibaasi, tulusid ja kasumit. Qubit Labsil on turul tugev positsioon.

2023. aasta prognoosid on optimistlikud, kuna kogu maailmas on kasvav nõudlus tarkvaraarendusmeeskondade järele. See trend viitab soodsale turukeskkonnale, mis suurendab veelgi ettevõtte kasvuväljavaateid.

Ettevõttel ei ole töötajaid ega töötajaid ning juhatusele ei makstud palka ega dividende.

QUBIT LABS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.