Rohkema info nägemiseks:

ALTRO INTERIOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on sisekujundus, ruumiplaneerimine AutoCADis ja 3D visualiseerimine, tagades põhjaliku toe kontseptsioonist valmimiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ALTRO INTERIOR OÜ-sse, kus teie nägemus täiuslikust interjöörist muudetakse reaalsuseks. Meie missioon on lihtne: Me spetsialiseerume sisekujunduses, ruumiplaneerimises AutoCADis ja 3D visualiseerimises, tagades põhjaliku toe kontseptsioonist valmimiseni.

ALTRO INTERIOR OÜ-s usume, et igal ruumil on potentsiaal saada ainulaadseks, funktsionaalseks ja esteetiliselt meeldivaks. Oleme pühendunud disainide loomisele, mis peegeldavad teie isiklikku stiili ja vastavad teie individuaalsetele vajadustele. Olenemata sellest, kas soovite uuendada oma kodu, kontorit, poodi, restorani või ilusalongi, on meie meeskond varustatud teie ideede elluviimiseks.

Meie teenused on kohandatud vastavalt teie projekti nõuetele. Kahe erineva paketiga pakume paindlikkust ja mugavust. Express-pakett on mõeldud neile, kes vajavad kiireid teadmisi oma tulevase interjööri stiilisuunast. See sisaldab:

  • 3D visualiseeringuid
  • Ruumiplaneerimist
  • Mööbli valiku nõustamist
  • Veebituge projekti lõpuni

Põhjalikuma lähenemise jaoks katab meie Täispakett kõik ehituse ja disaini etapid. See hõlmab kõike Express-paketis olevat pluss:

  • Seinaelevatsioone
  • Lisajooniseid
  • Lammutus- ja laeplaane
  • Elektriplaane
  • Kohandatud interjööriosade arendamist (eritellimusel mööbel)
  • Konsultatsioone tarnijatega ja koordineerimist disaineritega

Meie protsess algab teie päringuga aadressil altroin@outlook.com. Saatke meile fotosid ja plaan oma ruumist koos oma soovidega ning kolme tööpäeva jooksul vastame oma esialgsete mõtetega. Kohtumised ja kohapealsed külastused korraldatakse, et tagada vastastikune mõistmine ja usaldus meie koostöös.

Kasutades arenenud 3D visualiseerimistarkvara, illustreerime meie ideid, võimaldades teil piiluda oma tulevikku interjööri. Kogu suhtlus toimub veebis mõlema osapoole mugavuse ja aja kokkuhoiu huvides. Kui olete 3D visualiseeringud heaks kiitnud, jätkame tööprojekti arendamist koos kõigi vajalike dokumentidega.

Valige ALTRO INTERIOR OÜ interjööri jaoks, mis räägib köitevaid lugusid teie maitsest ja stiilist. Lähme koos teekonnale, et kujundada ruum, mis pole mitte ainult esteetiliselt meeldiv, vaid ka teie peegeldus.

Võtke ühendust ja leiame parima lahenduse teie sisekujunduse vajadustele koos Altro Interioriga!

uuri lisaks

ALTRO INTERIOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin

Väga meeldiv kogemus! Tulemus ületas ootused.

- Maria

uurepärane teenindus ja tähelepanelik suhtumine.

- Kairi

Altro Interior sai suurepäraselt aru minu soovidest. Suur tänu!

5 trendi, mis kujundavad sisustusdisaini tulevikku

Sisustusdisaini maailm on pidevas muutumises, uued trendid kerkivad esile kultuuriliste muutuste, tehnoloogiliste edusammude ja kasvava keskkonnateadlikkuse peegeldusena. Selles blogipostituses uurime viit peamist trendi, mis on määratud kujundama sisustusdisaini tulevikku, pakkudes ülevaadet koduomanikele, jaekaupluste omanikele, kontorijuhtidele ja teistele professionaalidele, kes soovivad püsida arengu eesliinil. Jätkusuutlik ja keskkonnasõbralik disain Keskkonnaküsimused muutuvad üha pakilisemaks ja sisustusdisaini tööstus reageerib jätkusuutlike praktikatega. See hõlmab taaskasutatud

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas väikestest ruumidest maksimum võtta: professionaalide näpunäited

Väikesed ruumid esitavad unikaalseid väljakutseid, mis nõuavad loovaid lahendusi. Piiratud ruutmeetrite arv tähendab, et iga toll on arvel, ja on peenike piir h
ssb.ee
Väikesed ruumid esitavad unikaalseid väljakutseid, mis nõuavad loovaid lahendusi. Piiratud ruutmeetrite arv tähendab, et iga toll on arvel, ja on peenike piir hubase ja kitsa vahel. Võti on funktsionaalsuse ja esteetika tasakaalustamine, et luua ruum, mis tundub avatud, kutsuv ja isiklik. Kompaktses keskkonnas on mitmekülgsus kuningas. Mööbel ja disainielemendid, mis täidavad mitut eesmärki, mitte ainult ei säästa ruumi, vaid lisavad ka ala efektiivsust ja kasutatavust. Mitmeotstarbelised tükid on nutika väikese ruumi kujunduse nurgakivi. Strateegiad väikeste ruumide maksimeerimiseks Enne

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.