Rohkema info nägemiseks:

VÄIKE-MAARJA TERVISEKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 418; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VÄIKE-MAARJA TERVISEKESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

VÄIKE-MAARJA TERVISEKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 418 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Väike-Maarja Tervisekeskus OÜ kanti äriregistrisse 28.09.2016.a ja ta kuulub Väike-Maarja valla konsolideerimisgrupi koosseisu. Osakapitali omanikuks on 100% Väike-Maarja vald. 2022. aastal jätkas Väike-Maarja Tervisekeskus OÜ peamise eesmärgi: eelkõige Väike-Maarja valla elanikele perearsti- ja pereõeteenuse osutamist; sobivate ruumide rentimist teistele piirkonnas tegutsevatele perearstidele ja muudele esmatasandi tervishoiuteenuste pakkujatele.

Väike-Maarja Tervisekeskus tegutseb hästi ligipääsetavas kohas Väike-Maarja alevikus (Pikk 8).

Renoveeritud ja energiatõhusad ruumid on antud Väike-Maarja vallavalitsuse poolt Väike-Maarja Tervisekeskus OÜ-le ning saanud tunnustuse

Terviseametilt. Hoones on kolme perearstinimistu perearsti ja pereõdede teenused, hambaravi, füsioteraapia, ämmaemanda, koduõe ja psühholoogi teenused. Nende koostöö võimaldab kvaliteetsete esmatasandi tervishoiuteenuste kättesaadavust Väike-Maarja piirkonnas ning tagab nende teenuste parema jätkusuutlikkuse.

Väike-Maarja Tervisekeskus OÜ-s töötas 2022. aasta lõpus 6 inimest: 1 perearst, 1 abiarst, 2 pereõde, ämmaemand ja registraator.

Alates Väike-Maarja Tervisekeskuse OÜ asutamisest ning teenuse osutamise algusest on suurenenud pidevalt klientide arv.

Väike-Maarja Tervisekeskuse OÜ majandusnäitajad on otseselt seotud perearstinimistusse kuuluvate klientide ja ravikindlustusega kaetud klientide arvuga. Samas on ka nii osutatavate teenuste kui ka Tervisekassa rahastuse jaoks oluline, millisesse vanusegruppi nimistus olevad inimesed kuuluvad. Osaühingu alustades oli klientide arv ligikaudu 640 ja nendest 593 olid ravikindlustuskaitsega. 2018. aastal võttis

Väike-Maarja Tervisekeskuse OÜ üle ka Laekvere perearstinimistu haldamise. Selle tõttu võeti tööle täiendav pereõde ja perearst teenindab inimesi nii Väike-Maarjas kui ka Laekveres. 2022. aasta lõpuks oli nimistusse kantud ja ravikindlustuskaitsega klientide arvuks ca 2100 (2021.aastal 1883) ning ravikindlustuskaitseta 129 (2021.aastal 185) inimest. Oluline on, et Väike-Maarja Tervisekeskuse OÜ töötajad leiavad võimaluse osaleda täiendkoolitustel, lisauuringutes ja pakkuda kvaliteedistandarditele vastavat teenust. See omakorda võimaldab lisarahastust

Tervisekassalt.

2022. aastal jätkati perearsti- ja pereõeteenuse osutamiseks vajalikke seadmete ning vahendite soetamist. Invetarikulud olid ca 26 800 eurot.

Väike-Maarja Tervisekeskus OÜ lõpetas 2022. aasta 11 191 euro suuruse kahjumiga.

Tulevik

Ettevõtte kliente on piirkonnas piisavalt ning tänu Laekveres asuva nimistu haldamisele on suudetud personalile maksta konkurentsivõimelist palka. Ettevõtte töötajad on suurte kogemustega ning kogukonnas hinnatud. Kuna Eesti tööjõuturul on perearstide ja -õdede hulk piiratud, siis on riskiks uute töötajate palkamine, kui tänase personali hulgast on lahkujaid.

2022. aasta alguses toimus Väike-Maarja vallas Rakke kultuurikeskuse renoveerimine. Selle käigus renoveeriti uued ruumid perearsti- ja õe teenuse osutamiseks. Täiendav klientide vastuvõtt Rakkes suurendaks ka Väike-Maarja Tervisekeskuse nimistusse kuuluvate inimeste arvu ning suurendaks Väike-Maarja Tervisekeskus OÜ olulisust piirkonnas. Hetkel osutab Rakke Kultuurikeskuses teenust Koeru Arstikeskus OÜ.

Ene Kinks

Juhatuse liige

VÄIKE-MAARJA TERVISEKESKUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.